PENGEDAR SHAKLEE SHAH ALAM

Pengedar Shaklee Paling Cun

Set ESP Shaklee

Set ESP Shaklee

SHAKLEE Energizing Soy Protein – Kelebihan dan Manfaat
Salam sejahtera semua. Nampakanya ESP Shaklee sekarang ni memang top. Walaupun banyak lagi produk shaklee tengah promotion, tapi ESP juga tetap di hati pelanggan setia Shaklee. ESP dulu masa promotion, habis juga stok dalam Malaysia ini. Sampai kena buat pre-order. Dan terbukti, minuman protein ini menjadi hot products shaklee. Macam macam manfaat untuk ESP ni, nak cantik, nak kurus, untuk kesihatan, untuk berpantang, banyakkan susu ibu, nak hilangkan sembelit, gastrik, semuanya suka ESP. Tetapi jangan abaikan pula gabungan ESP dan produk shaklee yang lain. Ianya akan lebih mantap. Jom tengok di bawah ini.

1) ESP + Lecithin
Sememangnya ESP dan lecithin shaklee menjadi pilihan jika anda ingin kurangkan berat badan dan tampil menawan. Selain itu,  gabungan ini dapat  membantu anda memberikan tenaga dan juga bagus  untuk kecerdasan otak anda. Ianya juga bagus untuk kecantikan kulit dan rambut anda.

2) ESP + Omega Guard
Pengambilan omega dan ESP dapat membantu mengurangkan kadar kolestrol dan menyihatkan jantung. Selain itu juga, khasiat omega-3 bagus untuk kurangkan berat badan. Sesuai untuk semua golongan, produk ini memang menjadi pilihan ramai.

3) ESP + Alfalfa
Alfalfa ialah raja tumbuhan dan raja makanan, yang banyak khasiatnya, dan boleh mencegah kanser. Selain itu, ianya boleh bertindak sebagai detox badan kita dari toksin badan. Alfalfa juga popular sebagai milkbooster bagi ibu -ibu yang menyusukan anak. Selain itu, ESP + Alfalfa boleh membantu memberikan kualiti susu ibu yang baik untuk anak mereka.

Leave a Reply

Open chat