Set Detox Shaklee

Set Detox Shaklee

Kebaikan Set Detox Shaklee yang tidak ada pada diet dan program kurus lain :

  • Program Detox membantu kita buang toksin seterusnya jadi lebih sihat, bertenaga dan fokus.
  • Menurunkan simptom dan risiko penyakit merbahaya.
  • Boleh diamalkan oleh ibu menyusu dengan meal plan tersendiri.
  • Mengurangkan craving terhadap benda manis dan makan banyak seperti biasa walaupun sudah selesai Detox 7 hari.
  • sesi detox yang pendek sahaja, hanya 7 hari dan sudah dapat merasakan perubahan yang positif.
  • sistem penghadaman yang lebih baik.
  • nafas lebih segar dan tidak berbau jika anda mengalami masalah nafas berbau.
  • kulit lebih segar dan tidak lesu.. serta banyakkk lagi.
  • bonus : BERAT pasti TURUN !

Apa yang ada dalam set detox ini

  • Vivix – Dari sumber Anggur Muscadine, memberikan lebih tenaga! Polifenol ialah sumber antioksidan yang sangat baik, dan merupakan salah satu penggalak tenaga yang sangat hebat.
  • DTX Complex – Mengandungi milk thistle, tonik untuk hati. Ia membantu detoksifikasi hati, meningkatkan paras tenaga, serta membantu menghasilkan kulit yang cerah dan berseri-seri.
  • Alfalfa Complex – Daun Alfalfa mempunyai kandungan nutrisi yang sangat tinggi, meneutralkan keasidan badan yang dihasilkan oleh toksin, sekaligus membantu menurunkan berat badan. Sahabat baik buah pinggang.
  • Herb-Lax – Mengandungi daun Senna, herba mesra usus, membantu meredakan sembelit, serta menggalakkan sistem penghadaman yang sihat.
  • Peppermint-Ginger Plus – Daun pudina dan halia secara tradisionalnya digunakan untuk meredakan dan menenangkan perut, serta mengurangkan perut sebu dan berangin

detox ainul mustafa

TESTIMONIAL DETOX AINUL MUSTAFA

Husband selalu gelak tengok gambar saya pakai tudung purple tu., Semunanya sebelum saya buat detox. berat masa tu hampir 70kg tau. masa tu tak pregnant pun. Arreessa dalam umur 2tahun 5bulan. Masih menyusukan dia. gambar tudung kelabu masa ni mak anak 2 orang. Maryam berusia 2 tahun. lama bebenor nak kurus…biar lama asal dapat…nak cepat kurus tapi cepat naik balik nak buat apa.. lepas tu stress. dah la die kemain sampai nasi tak makan. makan sayur jekk. sayur pulak tu dah kena racun serangga la. apa zat yang korang dapat? badan banyak toksin.

Feb 2016, berat dalam 63kg. huhuhu

sebelum detox

masa tu kami buat health check. sekali terkejutzzz tengok viseral fat bacaannya 9 !! jangan tak tahu masa pakai tudung purple viseral fat 12 ( HIGH tu) bacaan 9 masih normal tapi sipi sipi lagi nak masuk zon tinggi. masa tu jugak cuba buat detox parasit. ok la berat turun la sikit. paling syiokk adalah bila buat DETOX Shaklee. 3 hari menjadi kambing. korang boleh refer sini menu detox Ainul > http://bit.ly/2b6kjIw

7 hari buat ni berat turun jadi 59kg.

Bila masuk bulan ramadan , buat lagi detox shaklee. Sahur, berbuka tetap makan nasi. makan macam biasa tetapi bila dah buat detox shaklee dulu makan sikit pun dah rasa kenyang.

Aidilfitri 2016 July 2016


latest berat 56kg. misi nak nyahkan 6kg lagi. viseral fat 6 ( normal)

Ogos 2017

Terpaksa stop projek detox sebab TERPREGNANT.. hihihii. Bukan senang kurus malah kesihatan kesuburan juga meningkat. Jadi kalau anda susah hamil lagi la wajib buat detox ni.

CARA ORDER SET DETOX SHAKLEE

 

Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya.
Penghantaran sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar, Kelana Jaya, Alam Impian, Denai Alam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat