Pengedar Shaklee Shah Alam

Pengedar Shaklee Paling Cun

Set Detox Raya Shaklee

Set Detox Raya Shaklee

Puasa sebulan turun 2kg.. bila masuk syawal naik baru seminggu naik 4 kg. arghh!! Kenapa berat cepat sangat naik?

Tahukah anda yang detoks itu sangat penting dalam dalam menurunkan berat badan? Detoks ni sangat bagus untuk menurunkan berat badan, kekalkan berat badan dan elakkan yo-yo. Biasanya toksin-toksin tersebut akan berkumpul di dalam badan anda dan menyebabkan tersumbat. lepas makan lemang ketupat rendang yang banyak lemak tak sihat tu, kita cepat cepat detox buang.

Set detox raya yang ada lecithin, herb lax & alfalfa

1. Herb Lax

Herb Lax mengandungui daun senna yag berfungsi untuk mengelakkan sembelit kerana sangat bagus untuk kesihatan usus dan lancarkan sistem pencernaan. Semasa Detox Program, usus yang sesak dengan toksin dan bahan lain yang menyekat pergerakan usus akan cuba disingkirkan.

2. Alfalfa

Daun Alfalfa tinggi nutrien kerana akarnya yang panjang dan dalam, dapat menyerap pelbagai mineral. Alfalfa membantu melawan keasidan ( asid ) yang terjadi akibat toksin yang berlebihan dalam badan dan turut membantu menurunkan berat badan.

3. Lecithin

Lecithin berfungsi untuk memecahkan lemak-lemak.Lecitin dinamakan “pengemulsi semulajadi” kerana ia mempunyai kesan melekat kat lemak, dalam perkataan ringkasnya,ia menyebabkan lemak tu terapung kat dalam darah dan seterusnya mencegah lemak dari melekat kat dinding membrane.Lecitin tak boleh dihasilkan oleh badan tetapi ianya sangat diperlukan oleh badan.

Harga set detox raya hanya RM168.28 dan nak harga SPECIAL raya ni pun boleh.

Order sekarang jangan tunggu berat dah naik baru sibuk nak cari itu ini..

AinulMustafa
013-3612717

Leave a Reply

Open chat