Set Darah Tinggi Shaklee

Set Darah Tinggi Shaklee

Tekanan darah makin lama makin naik. Sudah makan ubat, sudah jaga makan, sudah bersenam tapi tekanan darah masih tidak stabil

Kenapa?

Kita dah jaga makan tapi adakah makanan yang kita ambil lengkap dengan nutrisi yang badan kita perlu.Bila nutrisi lengkap, cukup barulah badan dapat berfungsi dengan baik.

Makanan harian sahaja tak cukup dengan nutrisi untuk keperluan harian kita

Sebab inilah kita perlu ambil supplement. Ye supplement bukan ubat untuk merawat penyakit

Supplement bantu badan cukup nutrisi supaya badan kita sendiri kuat lawan penyakit

1.Omega Guard

Omega Guard membantu mengekalkan tekanan darah normal, mencegah salur darah daripada tersumbat, mengelakkan strok, dan mencegah pembekuan darah dalam badan.

2.Garlic Complex

Mengawal jangkitan, menurunkan tekanan darah, menurunkan kolestrol dan memelihara kesihatan selular. Garlic Complex dapat mengeluarkan raksa, plumbum, kadmium yang merupakan logam toksik dalam tubuh dengan pantas. Logam toksik ini merupakan antara penyebab tekanan darah tinggi meningkat.

3.Vivix

Satu kajian baru-baru ini yang disiarkan dalam Jurnal Gerontologi: tekanan darah. Polyphenols Sains Biologi seperti resveratrol dalam Vivix boleh membantu dengan tekanan darah yang boleh membantu mencegah strok. Bagaimana? Dengan meningkatkan aktiviti enzim yang dipanggil manusia oksida nitrik endothelial synthase yang kemudiannya menghasilkan nitrik oksida-ejen yang meluaskan saluran darah dan kawalan tekanan darah .

Tekanan darah tinggi, juga dikenali sebagai tekanan darah tinggi, boleh membawa kepada serangan jantung, kegagalan jantung, strok dan kegagalan buah pinggang.

Berapa Harga Set Darah Tinggi Shaklee ini?

Full Set Darah Tinggi Shaklee ini adalah

Anda akan dapat

1. Vivix

2. Omega Guard

3. Garlic

Total Harga Set Darah Tinggi Shaklee adalah RM667.50

Dan jika anda mendaftar jadi Ahli dengan yuran daftar ahli RM65 anda akan terus menikmati Harga ahli iaitu RM534( EXCLUSIVE UNTUK AHLI SAHAJA)

jom mendaftar ahli Shaklee sekarang dan anda terus boleh dapat discount harga yang lebih jimat

Bagaimana nak Order Set Darah Tinggi Shaklee ini?

Boleh whatsapp ke

www.wasap.my/60133612717/SetDarahTinggi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat