Set Berpantang Shaklee COD Shah Alam, Klang, Puchong

Set Berpantang Shaklee COD Shah Alam, Klang, Puchong

Muka selepas merdeka berkurungan 44 hari..

2 gambar ni adalah gambar jalan jalan selepas habis berpantang bersalin.

2010 bersalinkan Arreessa. Masa ni dalam pantang makan jamu biasa je. Kalau sebut nama kira glemer la jugak. tapikan tak konsistent sangat makan. kenapa? salah 1 sebab Arreessa kuning. Tengok la rupa bila tak makan apa apa masa dalam pantang. muka nampak pucat je. Baru umur 26 tahun ni.

4 tahun kemudian bersalinkan Maryam. Amacam makin comel tak kak nul? hihihi

2017 berpantangkan anak no 3 Dahlia pada usia 33 tahun.

Kenapa penting supplement masa pantang

Masa pantang lah emosi paling tak stabil
Masa pantang lah paling penat setiap 2jam kena bangun menyusu anak. dengan anak anak yang lain lagi. fuhh !
Masa pantanglah sembelit, buasir lah
Masa pantang lah bengkak susu. Sakit dia tak boleh nak bawa bincang kalau kena .
Masa pantanglah datang rengat. Adoi macam nak beranak lagi sekali

Tempoh berpantang tu bukan untuk baby bukan untuk suami tapi untuk kita

Tempoh masa untuk kita belajar kawal emosi, cintai diri sendiri.

3 kali beranak berpantang ni macam macam cerita lah..

 

 

 

 

Set Berpantang Shaklee COD Shah Alam, Klang, Puchong

Masa mengandungkan Maryam , pantang bersalin pun makan set berpantang Shaklee.

Set Berpantang Shaklee, pilihan ramai wanita moden masa kini.

 

 

Waktu bersalin , kita kehilangan tenaga dan darah yang agak banyak. Akibatnya , kita akan rasa LESU ,cepat LETIH di tambah pulak bila kene berjaga sepanjang malam.Bila badan stress , penyusuan pun terganggu.

Itu belum lagi masalah SEMBELIT.Tiap kali sakit perut je dah nangis dulu.Tengok pintu toilet dah terbayang kesakitan yang bakal di rasa.

Pengambilan supplement sangat penting untuk bantu ibu pulih dengan cepat dan bertenaga.Vitalea with iron contohnya dapat bantu badan kita meghasilkan lebih banyak sel darah merah.

SET BERPANTANG SHAKLEE MEMBANTU :


👉 Luka cepat kering dan bercantum cantik
👉 Takde lagi episod SEMBELIT yang mengerikan
👉 Badan lebih bertenaga
👉 Penyusuan lancar , susu meriah

Manfaat produk dalam SET BERSALIN SHAKLEE

🌿ESP :
 Membantu beri tenaga
 merawat luka dalaman dan luaran termasuk luka pembedahan .
 membantu memdapatkan semula kulit yang anjal dan berseri .

🌿VITA-LEA :
 mengandungi zat besi yang penting untuk mengekalkan paras HB dalam darah untuk pastikan ibu kekal cergas
 top-up kekurangan nutrisi ibu dalam pantang yang terpaksa berpantang makan sesetengah makanan berkhasiat .
 membantu ibu bertenaga selepas bersalin .

🌿VITAMIN C :
 merangsang penghasilan kolagen yan membantu baik pulih kulit dan luka
 mengelak kelenjar susu dari terluka seterusnya mengelak susu dari drop akibat kecedaraan kelenjar susu
 membantu menghasilkan kulit cantik berseri .

🌿BCOMPLEX :
 merangsang penghasilan hormon serotonin
 hormon serotonin dikenali sbgai hormon gembira
 hormon gembira penting untuk memastikan ibu kekal ceria dan mengelakkan post-partum depression
 hormon gembira memastikan ibu kekal ceria supaya penghasilan susu ibu meriah dan banyak .

🌿OSTEMATRIX :
 melembutkan najis untuk mengelak sembelit
 mengurangkan lenguh badan ibu berpantang
 mengurangkan sakit pinggang
 membantu merangsang penghasilan susu
 membantu penghasilan semula darah yang banyak hilang .

🌿ALFALFA COMPLEX :
 bertindak sebagai kacip fatimah untuk merapatkan miss V
 mengurangkan bacaan kuning/jaundice bayi
 mengurangkan keputihan selepas darah nifas kering
 merangsang penghasilan susu .

 

Spend sikit duit untuk set berpantang. badan kita nak guna lama. Dalam pantang nak kena berjaga setiap 2 jam jaga baby, menyusu. dan masa yang sama nak melayan anak anak lain.

Badan memang nampak luaran ok tapi dalaman belum tentu dah betul baik.

Jangan kedekut untuk kesihatan diri sendiri ye kaum wanita.
Ramai cakap set berpantang Shaklee mahal. of course la mahal. sebab berkualiti tinggi. Vitamin ni dicipta oleh saintis, pakar pemakanan, pakar nutrisi untuk kita . Supaya kaun wanita sihat, kuat bertenaga.

Set ni bukan dalam pantang je boleh makan… selepas pantang still boleh makan. Selalu kita orang perempuan ni nak jaga body masa dalam pantang je. nak bertungku, berbengkung, makan jamu masa pantang. lepas pantang tak sedar diri , makan ikut suka, vitamin tak makan.

lepas tu mula la sakit pinggang.. ek ni salah epidural.. sakit kepala .. ek ni salah bius.. perut buncit..ek salah dulu czer.

ko tak salahkan diri sendiri sebab ko tak sayang diri pun.

kalau boleh spend beribu tang handbag, makeup maka boleh sesangat la spend pada vitamin yang ada #landmarkstudy , ada klinikal test.

takkan kita nak umur belum 40tahun tapi dah macam makcik makcik umur 50tahun.

lepas tu kita komplain laki sibuk tengok perempuan lain, laki komplen sana sini. kita bau bawang la, bau ikan la.

sedangkan kita sendiri tak usaha nak hot macam che ta, macam nora danish. hangpa ingat berapa sebulan diaorang spend untuk vitamin, untuk p spa, salon… retis ramai makan Shaklee tapi depa tak bagitau nanti mana nak dapat job jadi duta. depa banyak duit takkan nak makan vtamin tepi jalan kot. henbag pun Chanel..

tiada set budget budget terutama set berpantang… orang akan makin sayang kita kalau kita sayang diri sendiri.

ambil vitamin untuk bantu dalaman badan kita. mungkin luaran kita nampak kurus, sexy, mantap bagai tetapi dalaman?

kita makin berusia, nak beranak pinak lebih sekali dua.

Kalau dengan mak ainul memang dah kena ceramah dah kalau tak makan apa2 walaupun selepas habis pantang.

sayangi la diri kita.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NAK ORDER SET BERPANTANG SHAKLEE INI

 

Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya.

Penghantaran sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar, Kelana Jaya, Alam Impian, Denai Alam,

Ainul Mustafa
Pengedar Shaklee Shah Alam
Email: ainulfadzilah@gmail.com
Call/SMS/WhatsApp: 013-3612717
www.wasap.my/60133612717

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat