Set Awet Muda Shaklee. Makin Lama Makan makin Muda makin Cantik Sihat

Set Awet Muda Shaklee. Makin Lama Makan makin Muda makin Cantik Sihat

 

Makin berusia makin cantik nampak muda dan sihat. semua nak kan? walaupun ada anak ramai yang kian dewasa , mak tetap maintain cantik, bertenaga, langsing. Idaman semua wanita. Malah lelaki juga mahukan ianya juga

Lebih cantik awet muda bukan untuk pasangan tapi untuk keyakinan diri kita sendiri. Lebih yakin untuk berjumpa rakan sebaya, lebih yakin melakukan apa jua aktiviti.

Set Awet Muda Shaklee. Makin Lama Makan makin Muda makin Cantik Sihat

 

Set ini sesuai untuk sesiapa mempunyai masalah kulit seperti :

😓 Parut jerawat yang berlubang
😓 Masalah jerawat
😓 Kesan pigmentasi dari sinaran UV yang buat kulit muka bertompok tak sekata
😓 Kulit ada garisan kedut di lingkaran mata dan dahi
😓 Kulit kusam dan berjeragat.

 

REPAIR ~ vivix membantu repair, bagi nutrisi terus ke sel

BUILT ~ ESP Protein untuk membina kulit yang sihat

FIRM ~ Collagen Powder untuk mengekalkan keanjalan kulit

PROTECTION ~ Vitamin C untuk perlindungan antioksida

MOISTURIZE ~ GLA Complex untuk melembapkan kulit

 

1. VIVIX & RESV – Repair sel kulit 

 

-Memelihara dan memperbaiki sel DNA

Tubuh kita diserang dengan berejuta serangan yang merosakkan DNA. Kerosakan ini memberi kesan pada fungsi sel dan tempoh hidup seseorang manusia.

-Memberi kesan positif pada mengawalan ginetik

Pengawalan genetik menjadi faktor pada tahap umur sel. Oleh itu Vivix mengaktifkan pengawalan genetik untuk melambatkan penuaan sel.

-Menyokong Mitochondrial biogenesis

Mitochondoria ialah pengeluar tenaga bagi sel. Bila semakin tua, prestasinya juga semakin menurun. Oleh itu Vivix akan menjana pembentukan semula sel ini.

-Memperlahankan penghasilan AGE protein( protin rosak)

Lambakan Age Protein ini akan mempercepatkan penuaan sel di tahap selular. Jadi kandungan Muscadine dalam Vivix akan melambatkan penghasilan Age Protein ini.

 

Gla Complex – Melembapkan Kulit

 

Kulit yang sihat juga perlukan asid lemak terutama asid gamma linolenic, GLA. GLA penting untuk membantu kekalkan kelembapan kulit, melawan keradangan, kurangkan gatal dan kulit bersisik.

Malah, dalam GLA Shaklee juga ada vitamin E menjadikan dia sangat bagus untuk bagi kulit kita moist dan berseri serta boleh melambatkan proses penuaan kulit.

Untuk wanita.. GLA ni bantu kawal atur kitaran haid, melegakan senggugut & menangani simptom menopause.

 

 

ESP – Bina Sel Kulit

 

esp shaklee untuk kulit

 

ESP ni best sebab dia ada protien lengkap. Protien ni sangat penting untuk membantu membina sel-sel badan & kulit yang sihat. So secara tak langsung kulit menjadi lebih sihat, berseri, cerah dan glowing.

Sebab tu yang ada masalah parut, bekas jerawat or strechmark boleh cepat pudar bila konsisten amalkan protien ESP.

Kelebihan ESP

✔️ Membekal asid amino penting yang badan kita tak boleh hasil untuk fungsi untuk kulit dan badan yang optimum
✔️ Menyokong pengeluaran sel-sel kulit yang sihat
✔️ Untuk pemulihan dan pembaikan sel dan tisu kulit
✔️ Meghasilkan hormon yang sihat dan enzim penting untuk kulit
✔️ Menyokong pengeluaran asid amino glutation yang membantu melindung sel-sel kulit dari rosak akibat cahaya matahari.

 

 

Collagen Powder – Menegang Kulit

 

 

Kolagen penting untuk kulit…Kolagen berupaya mengekalkan kulit anjal dan menghalang kulit daripada berkedut.. berparut dan kendur.

Bagusnya badan kita boleh hasil sendiri kolagen!

Tapi bila makin berumur level kolagen dalam badan makin kurang. So kulit berisiko untuk jadi kedutan, pigmentasi dan mendapat tanda penuaan lebih cepat dari usia.

Bagi yang ada parut atau liang roma yang besar tu sy rekomen amik suplemen kolagen. Boleh amalkan Collagen Powder Shaklee untuk dapat balik kulit yang sihat muda!

Apa yang specialnya Collagen Powder Shaklee :

✔️ menggunakan kolagen TULEN dan bermutu tinggi dari Red Snipper Scale yang hidup kat laut dalam
✔️ Berat molekular dalam 1000 Dalton, sangat rendah & ini buatkan dia sangat mudah diserap tubuh
✔️ Juga ada 7 ramuan lain yang membuat kolagen Shaklee lagi hebat iaitu ekstrak biji Camelia Japonica, kolagen ikan, ekstrak kerangan, Lactobacillus acidophilus, vitamin C dan vitamin B.

 

 

VITAMIN C – Melindungi Kulit

vitamin c shaklee

Vitamin C tinggi antioksidan sangat bagus untuk kulit yang sihat dengan meneutralkan kerosakan akibat radikal bebas.

Tapi tubuh tak boleh menghasilkan sendiri vitamin C. Sebab itu kita mesti megambil makanan kaya sumber vitamin C dan juga suplemen vitamin C.

Salah satunya suplemen vitamin C dari Shaklee. Yang ni sy sendiri memang consume…x leh skip

Kebaikan vitamin C Shaklee untuk kecantikan kulit

✔️ Menggalak penghasilan kolagen dan regenerasi kulit

✔️ Melindung kulit dari sinaran UV matahari yang boleh merosakkan kulit. Contohnya kulit kusam, sensitif, mudah jadi kemerahan, dan risiko jeragat.

✔️ Bagi yang ada jerawat vitamin c ni ibarat bff korang…boleh prevent jerawat dan jerawat jadi cepat kecut if ada naik.
✔️ Mengurangkan kedutan
✔️ Melegakan kulit kering dan kasar
✔️ Membantu dalam penyembuhan luka

 

MEREKA YANG KONSISTENT MAKAN SET NI BERTAHUN TAHUN DAN HASILNYA !!

 

22 TAHUN MAKAN SHAKLEE

 

 

14TAHUN MAKAN SHAKLEE. DAH UMUR 35TAHUN TU

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KITA AKAN MAKIN TUA, UMUR MAKIN BERTAMBAH

ye itu kita tak boleh ubah tapi kita boleh ubah tahap kesihatan, kecantikan, lebih bergaya, happy dengan kehidupan.  Supplement Shaklee bukan sahaja untuk sihat dalaman luaran tapi sihat kewangan juga

 

BERMINAT NAK CUBA SET AWET MUDA NI . HUBUNGI KAMI HARI INI

Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Penghantaran sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar, Kelana Jaya, Alam Impian, Denai Alam,

Ainul Mustafa
Pengedar Shaklee Shah Alam
Email: ainulfadzilah@gmail.com
Call/SMS/WhatsApp: 013-3612717
www.wasap.my/60133612717/SETAWETMUDA

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat