PENGEDAR SHAKLEE SHAH ALAM

Pengedar Shaklee Paling Cun

Saluran Jantung Tersumbat Tak Payah Operate Minum Vivix Shaklee

Saluran Jantung Tersumbat Tak Payah Operate Minum Vivix Shaklee

3 SALURAN UTAMA JANTUNG TERSUMBAT 99%, 95%, 85%‼️

Usia dah 73, doktor pula cadang suruh menjalani pembedahan. Itu pun tak gerenti boleh sembuh. Memang la takut. Masa tidur pun termimpi pasal masuk wad. Sebab tu lah aku sengaja menunda appointment dengan doktor. Pada masa yang sama, saya pun ambil supplement dari company lain tapi semuanya tak berkesan.
Hari-hari dalam kegelisahan😭😭

Sampai suatu hari isteri suruh try jugak #VIVIX dan vitamin lain dari #Shaklee. Katanya agen suruh makan dalam kuantiti yang banyak, boleh membantu. Saya ikut je bulat-bulat, 3 botol VIVIX habis pada bulan pertama.

Selepas 5 bulan amalkan Vivix dan vitamin shaklee secara konsisten, bila buat check up doktor pulak terkejut. Katanya kesemua saluran jantung yang tersumbat teruk tu dah tak payah operate lagi. Semua dah #CLEAR. Terima kasih Shaklee. Amat bersyukur

Skarang 2 botol #VIVIX sebulan dah jadi rutin saya untuk menjaga kesihatan badan. Selain untuk jaga badan, dapat juga memberi kesan awet muda‼️Memang #AJAIB betul VIVIX ni.‼️

Saya rasa ramai jugak yang mengalami masalah jantung skarang. Jom la dapatkan Vivix dengan agen ni, mana tau boleh jimat kos pembedahan yang berpuluh ribu ringgit tu.

Katanya ada promo sekarang. Dapat free membership jimat rm35, free postage jimat rm10 dan dapat cash bonus rebate lagi. Tekan je nombor wasap tu

Leave a Reply

Open chat