PENGEDAR SHAKLEE SHAH ALAM

Pengedar Shaklee Paling Cun

Ruam

Ruam

RUAM MERAH-MERAH/ PARUT DEMAM CAMPAK/KULIT ALLERGIC/SENSITIF/ KESAN GIGITAN NYAMUK/ ELAKKAN PARUT STRETCHMARK IBU MENGANDUNG👏🏻👏🏻

Herbal Blend ini sesuai untuk kegunaan semua peringkat umur. Dari bayi hinggalah ke dewasa.Boleh tahan 5-6 bulan penggunaan.

👏Merawat eczema dan gatal-gatal digigit serangga.Ramai yang dah mencuba memberi feedback POSITIF tentang penggunaan herbal blend ini ke atas anak-anak eczema .

Alhamdulillah sangat membantu. Kalau terkena gigit nyamuk, semut atau serangga lain pun boleh sapu. InsyaAllah ianya selamat dan berkesan .

👏Ubat luka / melecur
InsyaAllah boleh ganti sebagai minyak gamat. Seeloknya bila ada luka atau lecur, sapu cepat2. Sediakan setiap rumah 1 herbal blend. Jadi tidak risau lagi kalau terkena percikan minyak panas ke, kena cakar kucing ke, terus sapu .

👏Luka pada puting bagi ibu-ibu menyusu. Bila puting ibu terkena gigitan anak, pastinya terasa pedih lebih-lebih lagi kalau sampai terluka .

Jadi, ibu-ibu yang sedang menyusukan anak, boleh sapukan sahaja krim ini. Herbal blend ini sangat natural, tiada bahan sintetik dan dijamin selamat. Jadi tidak perlu risau .

👏Menghilangkan parut.Kalau anda atau anak anda terkena chicken pox atau campak, cuba sapukan cepat-cepat dengan herbal blend. InsyaAllah parut yang ada akan pudar dan hilang .

👏Ruam pada bayi.Bayi sangat-sangat senang terkena ruam terutamanya ruam lampin. Cuaca yang sangat panas pun bayi senang terkena ruam. Jadi sapukan sahaja krim ini insyaAllah ia akan melegakan rasa pedih dan akan merawat ruam .

👏Losyen harian.Krim herbal blend ini boleh dijadikan sebagai losyen harian. Ia dapat melembutkan tangan anda. Herbal blend tidak berminyak, jadi tidak akan mengganggu kerja seharian anda .

Leave a Reply

Open chat