Roar To Success Business Shaklee

Roar To Success Business Shaklee

DAH SETAHUN SAYA BUAT BUSINESS TAPI 4ANGKA PUN BELUM DAPAT

pernah tertanya tanya tak macam ni?

Rasa macam dah buat apa yang akak suruh. dah approach 100 orang sehari tapi semua reject,

dah promote kt fb, ig 100 kali sehari tapi takde pun orang nak beli. why?

saya takde bakat dalam business la rasanya.

Saya pun tiada jawapan pada soalan ni.

tapi why not korang spend masa 1hari “me time” kena kelas Sabtu ni. Buka minda buka hati mana tau ada benda yang korang lupa nak buat, buat tapi jarang jarang

Kelas ni untuk korang lebih GROW, dapat income 4, 5 angka sebulan dengan Shakle

kat kelas ni korang akan belajar dengan

Astona ex Banker
Dia dah makan Shaklee 14tahun. bagaimana dia buat sales 5angka tanpa marketing power power, ayat copy writing hebat pun.

Azatul Ex F&B Executive
Dia pun dah makan Shaklee berbelas tahun. personal sales 5 angka tau. bukan group sales
Dia pun bukan ada blog ,ig, youtube pun. macammana dia buat sales 5 angka sebulan?

Farah Ex Nurse IJN
income RM70k sebulan. berapa kali ganda income nurse?
Dia sudi nak share dengan kita bagaiman nak income kepuk kepuk macam dia. beli rumah, beli kereta mewah guna income Shaklee. anak anak sekolah private lagi.
korang xde impian nak semua ni?

Ainul & Joe Ex Engineer
terkenal dengan orang yang jual vivix berbotol botol sebulan. hehe

vivix mahal tapi apsal macam senang je kami jual ye? mestilah ada RAHSIA dia.

Jom datang ke kelas Sabtu ni. Nak grow kena ada ilmu.

tempat hanya ada 20 je lagi. atau dah makin kurang. tak ramai pun kami nak EXCLUSIVE tips pada yang sanggup spend masa, korban masa untuk lebih berjaya.

Nak join dapat dengan Puan Azatul

whatsapp beliau di http://wasap.my/60162876196/RTC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat