ResV Shaklee Bantu Cepat Hamil

ResV Shaklee Bantu Cepat Hamil

Seperti VIVIX, ResV juga mempunyai kandungan Resveratrol yang sangat tinggi. Resveratrol ini bertindak sebagai anti-oksidan yang kuat berbanding anti-oksidan yang lain. Ini bermaksud, tinggi anti-oksidan maka semakin berkuranglah “Oxidative Damage” yang penyebab kepada punca sel-sel dalam tubuh badan menjadi rosak.

Fungsi Resveratrol itu tadi juga adalah melindungi telur yang belum atau hampir atau sudah matang daripada oxidate damage. Apabila telur yang ‘dilindungi’ ini selamat daripada menjadi rosak, ianya mempunyai peluang yang lebih tinggi untuk HIDUP, MEMBESAR dan DISENYAWAKAN. ResV Shaklee mempunyai salah satu mekanisma untuk memperbaiki sel-sel yang rosak atau abnormal.

ResV juga membantu meningkatkan tahap tenaga, meningkatkan keupayaan sexual dan melindungi daripada masalah prostat (lelaki) dan bagus untuk masalah faraj kering , kurang nafsu seks bagi wanita 

 

BAHAN-BAHAN DALAM RES-V

 

 

 

ANGGUR MUSCADINE
mengandungi sifat antioksidan dan kepekatan tinggi asid elagik dan elagitanin, sejenis polifenol terkenal

JAPANESE KNOTWEED
Mengandungi polifenol utama yang dipanggil resveratrol, mempunyai banyak manfaat kesihatan yg positif

ANGGUR HITAM
Kaya dengan nutrien dan penuh dengan antioksidan, polifenol dan vitamin C

LOBAK UNGU
Mengandungi polifenol seperti antosianin dan lutien dengan antioksidan yang kuat untuk kesihatan yg baik

BUAH DELIMA
Penuh dengan nutrien penting termasuk elagitanin, asid elagik dan flavanoid

CHEBULIC MYROBALAN
Dikenali sebagai Raja Ayurveda. Menawarkan manfaat terapeutik yang luar biasa dan mengandungi polifenol penting seperti asid galik dan asid elagik

HAMPAS ANGGUR DAN ANGGUR MERAH
Mengandungi paras polifenol yg tinggi seperti proantocyanidin dimana ia menawarkan kuasa antioksidan yg hebat

Bukan saja lebih powerful tapi senang dibawa time travel . Peminat-peminat Vivix boleh lah cuba ResV pula.

Vivix sebelah pagi malam pula ResV mesti hasilnya lagi kebabommm bergabung meletup.

MANFAAT RESV SHAKLEE

🔺Meningkatkan tenaga dan menguatkan otot
🔺Kulit kelihatan lebih muda
🔺Menggalakkan paras gula dalam darah stabil dan normal
🔺Boleh melindungi daripada pertumbuhan sel abnormal
🔺Menggalakkan minda lebih fokus
🔺Menggalakkan detoksifikasi badan dan pembersihan yang lebih efektif
🔺Memelihara dan menyokong kesihatan sendi
🔺Menggalakkan kesihatan peredaran darah

 

 

ResV Shaklee Bantu Peluang Cepat Hamil

 

Res v ni bukanlah ubat hamil pun sebenarnya. Bukan ambil ni dijamin terus pregnant tau.

Tapi polifenol dalam resV ni inshaAllah bantu sihatkan telur, baiki sel telur yang maybe rosak akibat radikel bebas.

Dan bila telur sihat, inshaAllah. Peluang lebih tinggi.

Di samping tu I’m sure kawan2 yang sedang TTC memang dah amalkan gaya hidup sihat, makan healthy, light exercise, maintain healthy weight.

So bila add on powerful nutrients like resV, usaha semakin padu inshaAllah.

Kita usaha dengan usaha yang besar dan terbaik dan the rest tawakkal..

 

 

 

 

 

CARA NAK ORDER SHAKLEE

Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Penghantaran sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar, Kelana Jaya, Alam Impian, Denai Alam,

Ainul Mustafa
Pengedar Shaklee Shah Alam
Email: ainulfadzilah@gmail.com
Call/SMS/WhatsApp: 013-3612717
www.wasap.my/60133612717

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat