PENGEDAR SHAKLEE SHAH ALAM

Pengedar Shaklee Paling Cun

ResV Shaklee Bantu Badan Bertenaga Energetic

ResV Shaklee Bantu Badan Bertenaga Energetic

Bila badan penat mood mula lah ke laut. emosi jadi tak stabil dan mula lah nak marah marah, jadi stress, semua benda jadi tak kena. Nampak penat itu biasa tapi jika tak cukup rehat, tak cukup nutrisi macam macam hal boleh jadi . jangan tak tahu disebabkan penat ni sampai suami isteri bercerai. Adoii menakutkan dari penat macam macam penyakit boleh datang

ResV Shaklee Bantu Badan Bertenaga Energetic

 

 

 

Bagaimana ResV Membantu Tambah Tenaga?

Secara ringkasnya, di dalam badan kita ni ada beribu-ribu sel.Dalam sel pula terdapat mitokondria. Mitokondria umpama ‘generator’ untuk sel. Ia bertindak sebagai pusat jana kuasa yang berfungsi untuk memberi tenaga kepada sel.Bila sel bertenaga ia akan meningkatkan tenaga badan secara keseluruhannya.Tapi seiring dengan meningkatnya usia kita, Mitokondria di dalam sel juga akan semakin berkurangan.Bila mitokondria semakin berkurangan, sel-sel badan juga semakin lemah. Bila sel lemah, badan akan automatik menjadi lemah dan mudah mendapat penyakit.

 

 

 

 

10x Ganda Resveratrol Dalam resv  Bantu Tingkatkan Kuantiti Metokondria Di dalam Sel.Jika sel-sel kita bertenaga, badan kita akan turut jadi bertenaga.

Vivix mengandungi resveratrol 10x ganda lebih hebat daripada resveratrol biasa. Manakala ResV 30kali Ganda lagi power dari vivix

Kandungan resveratrol yang tinggi didalam Vivix dan resV  membantu meningkatkan jumlah metokondria didalam sel. (Mitokondria akan tingkatkan Tenaga sel).

Semakin kita tua, sel-sel di dalam tubuh kita semakin banyak yang mati. Umumnya, kesihatan badan kita bergantung kepada sihatnya sel-sel di dalam tubuh kita. Bila sel sihat, tubuh juga akan sihat dan badan jadi bertenaga.

Jika sel mati, badan mudah mendapat pelbagai penyakit. Kesihatan mulai merosot. Lutut mulai lembik dan lemah. Badan rasa sengal-sengal. Tenaga berkurangan, kurang selera makan dan macam-macam lagi penyakit datang menimpa seperti kencing manis, darah tinggi, sakit jantung dan kolestrol tinggi.

Penafian: Vivix ResV adalah vitamin, bukan ubat. Ia tidak berfungsi untuk merawat, menyembuh atau memulih penyakit kritikal.

 

Feedback Mereka Yang Amalkan ResV dan Bantu Badan Lebih Bertenaga

 

 

 

CARA NAK ORDER SHAKLEE

Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Penghantaran sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar, Kelana Jaya, Alam Impian, Denai Alam,

Ainul Mustafa
Pengedar Shaklee Shah Alam
Email: ainulfadzilah@gmail.com
Call/SMS/WhatsApp: 013-3612717
www.wasap.my/60133612717

Leave a Reply

Open chat