PENGEDAR SHAKLEE SHAH ALAM

Pengedar Shaklee Paling Cun

Rawatan Buasir Tanpa Ubat Dengan Produk Shaklee

Rawatan Buasir Tanpa Ubat Dengan Produk Shaklee

Rawatan buasir tanpa ubat dan pembedahan yang menyakitkan dengan produk shaklee. Jom kita tengok apa set shaklee yang terbaik untuk kesihatan anda.

  • Vivix Shakleeberfungsi untuk memperbaiki sel DNA yang menyerang sel tubuh kita dan meningkatkan kesihatan menyeluruh – (sangat disyorkan pilihan terbaik pesakit buasir tetapi tidak sesuai untuk ibu mengandung)
  • Alfalfa Complex – bertindak untuk menjaga kebersihan usus dan memperbaiki masalah saluran penghadaman dan membantu mengurangkan tekanan pada rektum.
  • B Complex – dapat memperbaiki sistem pencernaan agar rektum tidak stress dan sebagai ubat tahan sakit yang berkesan.
  • Ostematrix – sangat membantu untuk atasi sembelit iaitu dapat melembutkan najis supaya melancarkan pembuangan air besar dan memberi keselesaan apabila mengalami luka di bahagian dubur.
  • Omega Guard – berfungsi untuk mengecutkan otot yang membengkak disebabkan kesakitan akibat daripada tekanan otot dubur.
  • Vita-C Shaklee – bertindak untuk membantu dalam pemulihan dan pembekuan darah dan menghalang berlakunya pendarahan.
  • Peppermint Ginger Plus – memberi kelegaan kepada anda mengurangkan kesakitan dan meningkatkan sistem pencernaan yang lebih baik boleh diminum sebagai teh herba hancur dan kacaukan dengan air.

Jika mempunyai bajet yang lebih anda boleh memilih kesemua vitamin yang disyorkan ini namun jika anda kekurangan bajet anda tidak perlu mengambil kesemuanya.

TESTIMONIAL PENGAMBILAN VITAMIN SHAKLEE

buasir semakin baik makan shaklee

buasir sembuh shaklee

buasir tiada dengan vivix

Shaklee Ialah Makanan Sihat

Perlu diingatkan vivix adalah makanan sihat. Tumbuhan terpilih yang membantu sel sel aktif dan sihat. Bila sel kita sihat, tisu badan kita akan aktif dan terbina dengan cepat. Oleh sebab itu luka cepat sembuh. Luka lambat sembuh bila kita kurang makan makanan yang sihat, cukup makan tetapi makanan itu belum lengkap nutrisi yang badan kita perlukan untuk proses penyembuhan. Untuk keterangan lanjut atau sebarang pertanyaan, anda boleh menghubungi saya.

Leave a Reply

Open chat