PENGEDAR SHAKLEE SHAH ALAM

Pengedar Shaklee Paling Cun

Rambut Gugur Shaklee

Rambut Gugur Shaklee

Anda mengalami masalah

✔ Rambut Gugur Dan Jarang?
✔ Masalah Gatal Kepala?
✔ Masalah Kepala Makin Botak?
✔ Masalah Kelemumur?
✔ Rambut Kusut Dan Pecah?
✔ Rambut Beruban?
✔ Semakin Hari Semakin Botak?
✔ Masalah Kudis Di Kepala?

Kalau anda salah seorang mempunyai masalah seperti itu, jom segera guna SET DALAMAN & LUARAN RAMBUT GUGUR SHAKLEE! .

SET RAMBUT GUGUR SHAKLEE

ESP : Protien sangat penting untuk menguatkan rambut dan menggalak pertumbuhan rambut. Kandungan protein ESP juga bagus untuk memperbaiki dan membina sel-sel kulit baru yang lebih sihat. Ia juga sangat membantu masalah rambut bercabang dan rapuh.

Vitalea : Lengkap dengan nutrisi harian dengan 12 vitamin dan 7 mineral penting. Vita-Lea juga membekalkan kandungan zat besi yang cukup. Masalah rambut juga dikaitkan dengan kekurangan zat besi dalam diet harian.

B Complex : Biotin di dalam B-Complex salah satu komponen penting untuk rambut. Ia membantu pertumbuhan rambut yang sihat. Kekurangan bekalan Biotin boleh menyebabkan masalah rambut gugur. Satu lagi yang penting ialah vitamin B12 yang membantu menghalang masalah keguguran rambut & melancarkan peredaran darah di kulit kepala.

Revitalizing Shampoo bertindak dalam : mengimbangi kulit kepala ,menyemai rambut dengan pelembap, membantu mengurangkan kusut & mengekalkan imbangan kelembapan dan kilauan.

lightweight conditioner : mengandungi ramuan dari tumbuh-tumbuhan semulajadi memperkuatkan rambut, diperkaya dengan asid pantotenik (vitamin B5) dan asid amino dari gandum membantu melembapkan rambut secara menyeluruh dan membina semula kutikel rambut.

Nourishing Scalp Treatment : merupakan formula eksklusif serta telah terbukti mampu mengurangkan keguguran rambut semasa menyikat dan dapat melebatkan serta menguatkan rambut secara semula jadi.

Omega Guard: Omega Guard membantu dalam meningkatkan keutuhan rambut agar tidak mudah putus
Menyuburkan folikel rambut. Boleh membantu pertumbuhan semula rambut, Menambah kekuatan dan ketebalan rambut, Memperbaiki kulit kepala yang kering dan menggelupas serta mempertingkatkan peredaran darah dikulit kepala. Omega Guard mempunyai EPA dan DHA. DHA sangat penting dan mempunyai pengaruh besar terhadap keguguran rambut. Antara punca keguguran rambut adalah kekurangan DHA.

Leave a Reply

Open chat