PENGEDAR SHAKLEE SHAH ALAM

Pengedar Shaklee Paling Cun

Ramai Berebut Nak Buat Dropship Shaklee

Ramai Berebut Nak Buat Dropship Shaklee

POWER KE POWER SANGAT!!!

Bismillahirrahmanirrahim.

Ini fakta bukan auta tau. Hihi. Meh Kak Ainul nak bongkar satu rahsia ni.

Sebenarnya kan, ramai leader dalam shaklee, terpaksa terima ahli baru yang ramai tau sejak PKP haritu.

Masing2 berebut nak jadi dropship, agent Shaklee sebab :

✅ Zero modal atau modal serendah RM35 sahaja.
✅ Tak perlu ada stok pun xpa. Sebab buat stok tu hanya pilihan.
✅ Syarikat dia sangat kukuh sebab dah berada dalam pasaran dunia lebih dari 100tahun.
✅ Syarikat terlalu pemurah. Macam2 bonus Shaklee akan bagi kepada orang yang perform.
✅ Sistem MLM yang patuh syariah. Leader pun boleh kena cantas dengan anak buah k.
✅ Produk yang berkualiti sebab dikaji oleh pakar dengan masa yang lama. Ada yang amik masa hingga 8tahun sebelum dipasarkan.
✅ Keberkesanan produk menjadi bualan semua orang yang pernah consume.

Fuhh..banyak lagi la kalau nak disenaraikan. Terlalu banyak benefits yang kita akan dapat.

Team plak yang sangat positif sehingga tak mampu nak down pun. Ingat misi kita, segalanya untuk ummah.

Jom bersama dengan ainul untuk jadi jutawan muslim. Semangat!!!!

Leave a Reply

Open chat