PENGEDAR SHAKLEE SHAH ALAM

Pengedar Shaklee Paling Cun

Rahim Terbalik Berjaya Hamil Dengan Set Kesuburan Shaklee

Rahim Terbalik Berjaya Hamil Dengan Set Kesuburan Shaklee

Rahim terletak di tengah “pelvis”, dan dalam kebanyakan kes, bahagian atasnya condong sedikit ke depan, ke arah pundi kencing. Ini dipanggil uterus anteverted.

Bagi sesetengah wanita, kedudukannya mungkin sedikit berbeza. Rahim terbalik bermaksud fundus condong ke belakang, ke arah tulang belakang.

Kira-kira 25% daripada wanita mempunyai rahim terbalik.

Rahim seperti ini boleh menjadi variasi semula jadi dan jika ia tidak menyebabkan sebarang kesakitan atau gejala lain, maka ia tidak memerlukan sebarang rawatan.

Apakah Tanda Rahim Terbalik?

Sesetengah wanita dengan rahim terbalik tidak mempunyai sebarang tanda. Ini bermakna anda mungkin tidak akan menyedari keadaan ini. Antara tanda rahim terbalik adalah:
  1. kesakitan pada faraj atau pelvis semasa hubungan kelamin
  2. sakit semasa haid
  3. menghadapi masalah untuk memasukkan tampon
  4. kekerapan kencing meningkat atau peningkatan tekanan dalam pundi kencing
  5. jangkitan salur kencing
  6. penonjolan perut bawah

Adakah Rahim Terbalik Punca Sukar Hamil?

  • Rahim terbalik tidak mengganggu kesuburan.
  • Keupayaan sperma untuk sampai ke rahim anda berkait dengan keupayaan sperma untuk berenang, konsistensi lendir serviks apabila sperma dilepaskan, dan faktor lain.
  • Rahim terbalik adalah variasi anatomi biasa, seperti warna mata atau warna rambut.
  • Bagi kebanyakan wanita, hujung rahim sedikit ke hadapan (anteverted), ke arah pundi kencing, tetapi bagi sesetengah wanita yang lain, ia terbalik ke belakang (retroverted), ke arah tulang belakang.

 

INFO: DoctorOnCall

 

Rahim Terbalik Berjaya Hamil Dengan Set Kesuburan Shaklee

 

Alhamdulillah Allahuakbar !!!
Berita gembira dari customer saya. 3 tahun dah kahwin. Dah usaha macam macam. Awal bulan hari tu suami dia contact nak cuba ikhtiar dengan Set Kesuburan Shaklee.
Mereka ambil
ESP
Bcomplex
GLA
Zinc
Coqtrol
Hari ini si isteri wasap saya berkongsi berita gembira mereka. Terharu pulak sebab berita gembira yang mereka nanti nanti kan dikongsikan dengan saya.
Saya bukan ambil alih tugas mereka yang lebih pakar lebih arif.
Saya hanya berkongsi supplement yang saya juga makan, saya juga berjaya pregnant kan Maryam selepas 4 tahun
Allah Maha Berkuasa, Maha Pemberi Rezeki. Kita usaha yang terbaik

Rezeki pun tak datang tergolek tanpa usaha kan.

Tahniah kepada pasangan ini. Boleh bertukar set kesuburan ke set hamil pulak
rahim terbaik berjaya hamil Shaklee
rahim terbaik berjaya hamil Shaklee
Supplement yang mereka ambil adalah
berjaya hamil

3 produk dicadangkan kepada wanita diluar sana :

-B-Complex
-ESP
-GLA Complex

Bagaimana B-Complex hebat ini mampu membantu meningkatkan kesuburan wanita. Fungsi B-Complex yang memberi rasatenang, rilex dan menghindarkan diri dari stress. Kajian mendapat wanita yang bekerja dan selalu stress susah untuk dikurniakan zuriat kerana ketidaksuburan. Jangan jadikan stress sebagai faktor menghalang anda dari dikurniakan zuriat. Tenangkan minda dengan pengambila b-complex ini amatlah sesuai.

Manakala GLA Complex pula sangatlah baik diamalkan untuk wanita terutama yang menghadapi masalah haid yang tidak teratur atau selalu mengalami PMS. GLA ini mebantu wanita mneghasilkan cecair serviks yang subur dan berkualiti yang dikenali sebagai “mucus serviks putih”.

ESP ataupun nama panjangnya Energizing Soy Protien pula amatlah mambantu wanita dalam membekalkan protien kepada sel-sel badan. Sel yang sihat akan memudahkan proses yang berkaitan persenyawaan dan proses pembentukan janin. Jika protien tak cukup, ia akan mengganggu kualiti sel pembiakan lelaki dan wanita. Bagi individu yang mempunyai masalah sel telur ovum yang tidak matang, sedikit, kecil dan tidak sihat disarankan ambil lah ESP ni.

 

Untuk suami,

COQTROL 

 

Selain bertindak sebagai antioksida yang kuat untuk melawan tindakbalas oksidatif, CoQ10 juga menyokong sistem reproduktif yang sihat dengan meningkatkan tenaga dalam sperma dan ovum. Pengambilan CoQ10membantu:

  • Meningkatkan jumlah sperma yang sihat.
  • Meningkatkan pergerakan sperma.
  • Meningkatkan kualiti ovum.

Sperma boleh rosak disebabkan oleh radikal bebas yang ada dalam badan. Bila merokok dan badan pula kekurangan antioksidan, tiada perlindungan untuk menentang kerosakan tersebut.

 

Zinc 

Zinc Plus Available Now

 

Manakala Zinc Complex pulan merupakan zat yang sangat penting dalam proses pembetukkan hormon Testosteron, dimana ia akan mengekalkan kuantiti sperma, dan paras testosteron yang bersesuaian. Selain itu Zinc juga berperanan dalam prosespembentukan genetik pada DNA. Secara keseluruhannya Zinc membantu mengekalkan keinginan seksual yang tinggi danmenghasilkan sperma yang kuat dan sihat. Kekurangan zinc bagi si suami akan mengakibatkan masalah sperma yang abnormal, low count sperm dan penyakit prostat.

 

Nak cuba Set Kesuburan Shaklee Untuk Ikhtiar Hamil

 

Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya.

Penghantaran sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar, Kelana Jaya, Alam Impian, Denai Alam,

Ainul Mustafa
Pengedar Shaklee Shah Alam
Email: ainulfadzilah@gmail.com
Call/SMS/WhatsApp: 013-3612717
www.wasap.my/60133612717

Leave a Reply

Open chat