PENGEDAR SHAKLEE SHAH ALAM

Pengedar Shaklee Paling Cun

Qualified ke Free Trip Shaklee International Trip Switzerland and Regional Trip Seoul, Korea

Qualified ke Free Trip Shaklee International Trip Switzerland and Regional Trip Seoul, Korea

Congratulations!

Well done on your fine achievement!

We look forward to hosting you at Shaklee International Trip Switzerland and Regional Trip Seoul, Korea. See you there!

 

Tahun ni ikutkan ada trip ke Swiss dan korea. Tapi disebabkan oleh pandemik covid sponsor trip ni kena cancel.

Tahu tak apa shaklee buat?

Shaklee gantikan nilai sponsor trip tu dengan cash dan bagi dekat qualifiers shaklee member.

Nilai regional trip RM3600 sorang
Nilai international trip RM11800 sorang.

 

 

 

Best sangat Trip Shaklee tau. dah la mewah, free pulak tu

 

 

 

Suka Melancong? Suka p Travel? Jom buat business dapat duiit dapat FREE Trip setiap tahun

tak boleh nak move on lagi kisah honeymoon fully sponsored kami

Teringat kisah honeymoon pertama selepas kawen , semua buat sendiri. flight, hotel, nak makan sedap. penat tau

Bila buat business ni, setiap tahun honeymoon free. semua disiapkan . bawa diri je

makan, flight, aktiviti company sediakan.

Ada peluang rebut la sebab reward ini untuk kita.

Orang nak bagi pun korang tak mau.

Jom percutian bulan madu 5 bintang . Anda buat anda dapat.

#SawadeeShaklee #ShakleeIncentiveTrip2018

See Less
— in Bangkok, Thailand
Ainul Mustafa & Faiz Saaid
Ex Engineer , Master in Electrical Engineering UTM, Tutor Fac Engineering UM
Blogger, Full Time Business Shaklee
31 Supermum Influencers in Malaysia : https://bit.ly/35wDZ4L
Key Coordinator Shaklee
Impact Speaker National Conference 2019
Top 10 New Business Leader Income 2013
Sales 6 figures since 2012
5 figures income per month
Fast Track Car Bonus Achiever since 2013

Join Us Now

Whatsapp to join – www.wasap.my/60133612717/joinbusiness

Email : ainulfadzilah@gmail.com

FB: Ainul Mustafa

Leave a Reply

Open chat