PENGEDAR SHAKLEE SHAH ALAM

Pengedar Shaklee Paling Cun

Puasa Dengan Shaklee

Puasa Dengan Shaklee

Sejak kenal Shaklee, everytime puasa Ramadhan, puasa ganti atau puasa sunat memang badan terasa lebih cergas dan bertenaga.

Apa yang seyri amalkan ialah bersahur dengan SET SAHUR SHAKLEE yang banyak membantu untuk mengurangkan rasa letih, lapar dan juga dahaga.

Apa yang ada dalam SET SAHUR SHAKLEE?

❤️ ESP yang mengandungi sumber protein tinggi yang akan membuatkan anda rasa kenyang yang lebih tahan lama.

❤️ Performance Drinks (PD) pulak ialah minuman seperti isotonik tetapi takde gas. PD bagus untuk mengelakkan dehidrasi kulit sebab ia mengurangkan kehilangan bendalir dan menyokong tahap hidrasi lebih baik berbanding air. PD akan seimbangkan proses kehilangan air dalam badan so that badan kekal rasa segar and dapat lah mengurangkan rasa dahaga. Digalakkan juga diambil semasa berbuka supaya cepat menyegarkan badan dari keletihan.

Untuk anak anak yang baru nak dilatih berpuasa, boleh bancuh kan Meal Shakes semasa waktu sahur. InshaaAllah anak anak juga rasa lebih bertenaga semasa berpuasa.

MEALSHAKES sebagai sumber multivitamin yang terbaik. Bila kita berpuasa, badan kita sebenarnya melalui proses detoksifikasi. Sementara detoksifikasi itu berlaku, Meal Shakes memastikan badan kita mendapat bekalan nutrien baru yang mencukupi.

So untuk anda yang agak-agak letih memanjang and lemau jer masa nak berpuasa tu, apa kata cuba SET SAHUR SHAKLEE nih? InshaaAllah you will feel the difference

Bila badan rasa lebih bertenaga, inshaaAllah ibadah puasa juga dapat dilaksanakan dengan lebih sempurna

Ada yang tengah sibuk ganti puasa ke tu? Boleh la try sahur dengan ESP,PERFORMANCE DRINK inshaaAllah you will feel the difference

Order dan pertanyaan lanjut, boleh tekan link kat komen bawah ni

Leave a Reply

Open chat