PENGEDAR SHAKLEE SHAH ALAM

Pengedar Shaklee Paling Cun

Puasa Cergas Shaklee

Puasa Cergas Shaklee

Cergas Bertenaga Dengan Set Berpuasa Shaklee

Alhamdulillah, dah sehari kita berpuasa. Bagaimana keadaan kita berpuasa hari ini? Bertenaga dan dapat menjalankan amal ibadah, solat tarawih dan solat malam dengan terbaik tak?
Yang gastrik, anak-anak yang baru nak mula nak belajar berpuasa tu jangan risau. Dengan Set Berpuasa Shaklee anda pasti kekal cergas dan bertenaga sampai petang. Insyaallah dengan Izin-Nya.
Bagi ibu-ibu yang menyusu takut susu merudum pun jangan risau. Set berpuasa shaklee juga sangat membantu dalam mengurangkan masalah penurunan penghasilan susu semasa berpuasa nanti. Apa dia ye Set Berpuasa Shaklee yang femes sangat dan meletup-letup ni.

Aha..Inilah dia Mighty Tripple Gem atau Mighty 3pple Gem atau Set Berpuasa Shaklee atau jugak set tambah susu. Haihh..banyaknya boleh gunakan. Multipurpose.hehe..
Tapi. Abang-abang, pakcik-pakcik, encik-encik atau Cik adik manis yang tak kawin lagi atau tak menyusukan bayi janganla korang risau takut susu badan keluar dari payudara korang pulak. 100% pasti susu badan takkan keluar. Sebab korang tak de hormon susu ibu macamana nak ada. Cuma orang yang mengandung dan baru melahirkan bayi je ada susu ibu dok mengalir.

Kelebihan Set Berpuasa Shaklee

1. MEAL SHAKE SHAKLEE Membekalkan multivitamin yang dieperkaya dengan protein lengkap dengan 9 jenis asid amino, kalsium, magnesium dan vitamin D untuk keperluan minda, tumbesaran serta untuk tulang dan gigi yang sihat.Sebagai milk booster ibu menyusu.

2. PERFORMANCE DRINK SHAKLEE Minuma isotonik semualajadi rendah sodium dan gula. Mengawal dan mengurangkan kehilangan bendalir yang menyebabkan tubuh cepat letih dan mengelakkan penyahhidratan. Juga mengekalkan kelembapan kulit.

3. ESP Membekalkan LONG LASTING ENERGY. Mengurangkan rasa lapar keterlaluan. Sebagai Milk Booster bagi ibu menyusu. Mencantikkan walaupun tak bermekap sakan semasa berpuasa. Diperkaya dengan kalsium untuk mengurangkan keasidan soya.

Jadi mengurangkan risiko serangan gastrik bagi pesakit gastrik ketika berpuasa.

Set berpuasa shaklee juga rendah glisemik, sodium dan kolestrol membuatkan set Migthy Tripple Gem ini sesuai dinikmati oleh pelbagai golongan umur, pesakit-pesakit kanser, penghidap gastrik, anak-anak yang baru belajar berpuasa dan juga sangat-sangat sesuai dinikmati dikala anda lambat bangun tidur tak sempat nak masak atau makan sahur.

Leave a Reply

Open chat