Pengedar Shaklee Shah Alam

Pengedar Shaklee Paling Cun

PromoNovember2020Shaklee

PromoNovember2020Shaklee

NOVEMBER 2020 – SHAKLEE HUGE SALE
Kenapa nak risau lebih² dah terlepas SALE last month kalau SHAKLEE ada HUGE sale yang superb hebat ni!

Jom tengok apa yang ada dalam dua set special kat bawah ni

SET KECANTIKAN SHAKLEE ✨
✅ ESP
✅ Vita-C Plus
✅ Vita-E Complex

SET KESIHATAN SHAKLEE ✨
✅ Omega Guard
✅ Herblax
✅ Lecithin
✅ Vivix

Elok sangat set complete semua dah ada ni boleh la pm terus kan. Jangan tunggu lama² nanti terlepas lagi!

Apa yang best sangat sale kali ni?
✅ Free membership (bagi yang belum ahli)
✅ Free postage seluruh malaysia
✅ Free vitamin c / zinc
✅ Boleh dapat cash bonus up to 8% kalau grab 2-2 set promo ni 😱

Cepat tekan link ⤵️ dan dapatkan consultation PERCUMA

Leave a Reply

Open chat