PENGEDAR SHAKLEE SHAH ALAM

Pengedar Shaklee Paling Cun

Projector Zaman Offline Shaklee

Projector Zaman Offline Shaklee

Umi menggali sejarah lme kisah cinta kami dgn shaklee..bca ya.
Tulisan ni terletak pd overhead projector yg ayahanda bli di Singapura pd Jan 1993..pd waktu tu lum ada laptop dan projector spt skrg..beratnye hampir 6 kg di usung ke merata tempat buat presentation guna skrin..tulis dgn tangan atau photocopy pd plastik screen.

Alamat rmh kami sewaktu myewa di AU 1c tmn keramat permai..
No talipon pun lme dan no hp analog tertera di situ..hp analog pertama jenis nokia(hage rm6k) kmudian motorola lipat hadiah dari shaklee..waktu shaklee start balik 1995 sume yg effektif 21% dpt sebuah hp motorola.

Waktu ni ayahanda bpangkat key coordinator…zaim masih kecil dan amer lum lahir lg…basheer di alam ruh.
Kami mula biz ni waktu ayahanda takde keja hanya dpt elaun imam di masjid ansar tmn keramat rm150 je..
Ayahanda dpt ranrk up key disember 1992 setelah setahun jatuh bgn bina biz ni..

Wpun hadapi pelbagai tribulasi dan dugaaan ahkirnye ayahanda rank up master pertama di shaklee products m sdn bhd pd Sept 1999..waktu tu eff master dari innomark sdn bhd
hanya 2 org yakni master K saw dan Yeap cheng chuan.

Nape tulisan ni bwa cite sensasi..tujuannye adalah nk bg tau uolls yg dulu buat shaklee secara offline lebih mencabar..skrg lebih mudah tp tu pun ada yg cpt mgalah bila di uji sedikit.
Ayahanda tak kering smgat sbb motto waktu tu adalah
I WILL PERSIST UNTIL I SUCCEED.

Hepy Sharing Keep Building ya

Leave a Reply

Open chat