Produk Shaklee Untuk Kurus

Produk Shaklee Untuk Kurus

saya teringin sangat nak kurus , nak exercise memang tak sempat , lagipun baby masih kecil , dan saya masih menyusu baby. Banyak sangat produk kurus sekarang ni, tapi tak pasti selamat atau tidak , lagipun takut effect pada baby.

Ramai mummy mummy yang datang tanya saya pasal NAK KURUS TAPI TAKUT PRODUK EFFECT PADA BABY. :)) Meh nak cerita kenapa SHAKLEE ADALAH PILIHAN RAMAI DAN SUPPLEMENT TERBAIK DALAM PASARAN . .

SET KURUS SHAKLEE untuk IBU MENYUSU mengandungi 3 jenis supplemen penting, khas untuk ibu dan anak. Sama2 peroleh manfaat dan kesan yang positif. Ibu menyusu hanya perlu amalkan ESP Shaklee + Alfalfa + Lecithin. .

Dengan mengamalkan SET KURUS SHAKLEE, ibu bukan sahaja mampu untuk mengembalikan kelangsingan badan tetapi juga berjaya menghasilkan susu ibu yang banyak dan berlemak serta berkhasiat buat si anak.

3 supplemen yang terkandung dalam set kurus Shaklee untuk ibu menyusu , langsung tidak akan mengganggu proses penghasilan susu ibu, malah ia mempunyai kelebihan tersendiri khas untuk ibu menyusu. .

Ramai yang dah cuba dan berpuas hati dengan kesan 3 supplement ni. Best , mommy dapat slim kan badan tanpa menjejaska penyusuan badan . Hanya ibu ibu yang menyusu sahaja tahu nikmat nya bila baby menyusu badan , selain perasaan yang tak terungkap , pahala pun kita dapat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat