PENGEDAR SHAKLEE SHAH ALAM

Pengedar Shaklee Paling Cun

Pil Kurus

Pil Kurus

Kunyah kunyah je kurus.
Isap isap je cantik.
Telan telan je putih melepak dulu itam legam.
Minum green tea terus turun sekilo.

Wow!
Yeke?

Takdelah pada saya, tapi bila dah layan aktiviti keluar peluh, makan suplimen ikut keperluan, bergaul dengan kawan kawan sealiran, sentiasa cari mencari lagi ilmu pengetahuan, membiarkan diri dalam zon kesusahan.
Barulah tau sedikit keajaiban. Sedikit tu makan masa juga. Bukan sebulan dua.

Rupa-rupanya, memang kena makan, senam, diet, jaga kalori, kawal napsu, jaga mindset, shopping, happy, kerja, busy, doa, solat, puasa, usaha, positif, kuat, gigil dan gigih. Dan banyak lagi.

Bukan semudah itu ‘pil kurus’ berfungsi.
Cuba dulu buat sampai sakit badan baru tahu.

Sempena sakit badan buat poundfit semalam. Tepuk anak nak tidur pun terasa keseksaannya. Tangan sakit. Lemak pecah kot.

Sekian coretan sambil anak kat tepi minta ditopok.

Leave a Reply

Open chat