PENGEDAR SHAKLEE SHAH ALAM

Pengedar Shaklee Paling Cun

Pengedar Shaklee Bayan Lepas Bayan Baru Gelugor

Pengedar Shaklee Bayan Lepas Bayan Baru Gelugor

Pengedar Sah SHAKLEE Bayan Lepas Bayan Baru Gelugor

Untuk makluman semua, saya adalah pengedar sah Shaklee di Bayan Lepas, Pulau Pinang. Sekiranya anda ingin mendapatkan produk Shaklee secara Cash On Delivery (COD) di kawasan sekitar Pulau Pinang, anda boleh menghubungi saya untuk membuat temujanji bergantung kepada tempat dan masa.

Saya juga melakukan penghantaran ke seluruh Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak menggunakan Poslaju atau Gdex. Pesanan akan dihantar terus ke pintu rumah atau pejabat anda dan anda akan terima pesanan anda dalam masa selama 1-3 hari bekerja. Sekiranya anda berada diluar dari Malaysia, anda juga boleh menghubungi saya dan insyaAllah kami akan aturkan penghantaran anda.

Keistimewaan sekiranya anda membuat pembelian dari saya:

1) Setiap pembelian akan mendapat konsultasi secara percuma dan exclusive secara berterusan. Selain dari jadual dan cara pemakanan yang betul, anda juga akan mendapat tip-tip yang berkaitan, serta tip-tip kecantikan dan kesihatan.

2) Setiap pelanggan akan dilayan dengan mesra, tak perlu kekok atau malu untuk dapatkan konsultasi bagi masalah anda. Kepuasan dan kegembiraan anda adalah keutamaan bagi kami.

Sekiranya anda berminat untuk menjadi salah seorang pengedar Shaklee di dalam kumpulan kami, anda juga boleh menghubungi saya untuk mengetahui dengan lebih lanjut mengenai business Shaklee. Kumpulan kami berada di seluruh Malaysia. Ramai yang telah menjana pendapatan sehingga 4 angka, malah 5 angka dengan Shaklee, anda juga mempunyai peluang yang sama. Mulakan langkah anda hari ini!

Dapatkan produk Shaklee dari pengedar yang dapat membimbing anda dengan betul supaya anda mendapat manfaat sepenuhnya dari produk Shaklee yang sememangnya telah terbukti SELAMAT, BERKESAN, SEMULAJADI.

Saya juga berharap semoga anda semua sama-sama jatuh cinta dengan Shaklee seperti mana saya dan keluarga saya yang telah lama jatuh cinta dengan Shaklee dan mendapat banyak manfaat untuk kami .

Semoga kita semua sentiasa diberikan limpah rahmat dari Allah, dimurahkan rezeki dan diberikan kesihatan yang sempurna.

Terima kasih atas sokongan anda selama ini!

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan vitamin semulajadi Shaklee yang berkualiti tinggi ini, anda boleh hubungi saya untuk sebarang pertanyaan atau tempahan. Konsultasi secara EKSKLUSIF dan HARGA ISTIMEWA khas untuk anda yang memilih saya

wasap.my/60123807024/nakshaklee

Leave a Reply

Open chat