Pengalaman Kuruskan Badan Dengan Shaklee

Pengalaman Kuruskan Badan Dengan Shaklee

2015 vs 2019
31tahun vs 35 tahun

saya pernah buat detox 2-3 kali sebab nak kurus. selepas bersalinkan Maryam berat dalam 63kg

selepas buat detox berat turun 56kg.

selepas tu berat antara 58kg- 60kg . kental giler nak turun. dah la lepas tu pregnant, menyusu

Joe Labu lagi la haram nak diet. puas ajak dia buat dekkk je. tapi 10 tahun kawen tau dah peel dia. selagi dia tak faham kenapa dia kena buat jangan harap dia nak buat. tak kiralah diet ke, business ke belajar ke.

2018 berat dia paling obes iaitu 81kg. masa 2015 ni tak pasti berat berapa. lebih kurang la kot

Mei 2019 dia sendiri decide nak turunkan berat dan ofcos Ainul pun nak la kan.

Kami buat sama sama. memang susah untuk orang yang suka minum teh tarik, nasi lemak, suka makan makan dan makan

tapi bila fikir umur dah 35 tahun. Penyakit dah intai dari jauh je sekarang. tunggu dia datang singgah berkampung je

dah masuk bulan ke 6, berat Joe labu 59kg tau. perut dia lagi kempis dari Ainul 😭😭.. ok perut iolss bukti 3 orang sudah menghuni 9 bulan. jadi ambil masa hehehe

Berat Ainul sekarang antara 50-51kg. Bila nak 49kg ni weiii 😆

Apapun berat sekarang ni zaman matriks atau awal zaman U rasanya. hehee

Kalau korang rasa macam macam cara nak turunkan berat tapi tak berjaya meh kami ajarkan. cara kami simple je cuma kena ada disiplin. kalau takde disiplin cara yang turun dari langit ke 7 pun tak akan menjadi

yang berminat nak kurus cara kami boleh hubungi kami

www.wasap.my/60133612717/nakkuruscarakami
www.wasap.my/60133612717/nakkuruscarakami
www.wasap.my/60133612717/nakkuruscarakami

#jurnalkurusjoelabu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *