Pencuci Muka Youth Shaklee Organik Sesuai Untuk Kulit Sensitif, Kering, Berminyak , Berjerawat

Pencuci Muka Youth Shaklee Organik Sesuai Untuk Kulit Sensitif, Kering, Berminyak , Berjerawat

Pemilihan pencuci muka yang bersesuaian amatlah penting mengikut jenis kulit anda, tidak kira sama ada anda memiliki jenis kulit kering atau keadaan kulit yang berminyak. Pencuci muka bukan sahaja bertujuan untuk menghilangkan kekotoran dan minyak berlebihan di kawasan muka, malah ia turut bertindak sebagai pelembap kulit agar tidak terlalu kering selain tujuan lain seperti mengecilkan pori-pori muka dan menyeimbangkan tona kulit wajah.

Pencuci Muka Youth Shaklee Organik Sesuai Untuk Kulit Sensitif, Kering, Berminyak , Berjerawat

 

 

 

LUMINOUS GEL OIL CLEANSER

sangat suka guna Youth cleanser ni kerana bukan berunsurkan sabun & pH yang seimbang. Jadi muka korang akan rasa lembut dan halus jer lepas cuci muka tu.

Lagi satu yang best dia boleh jadi MAKEUP REMOVER! Boleh buang skali daki, sisa makeup & kotoran kat muka. Tapi untuk makeup yang tak tebal saja ok.

Dalam cleanser YOUTH ni juga ada MUSCADINE GRAPE EXTRACT, bahan premium dalam Vivix. Dia berfungsi untuk melindungi & memperbaiki sel DNA kita & juga menghalang kerosakan kolagen + elastin.

Nak tau x apa bahan2 yg ada dalam cleanser youth yg buat  in love sangat ni?

Bahan-bahan utama cleanser youth shaklee

Muscadine Grape Extract
Kaya dengan polifenol untuk melindungi dan memperbaiki DNA sel dalam masa yang sama menghalang kerosakan kolagen dan elastin

Vital Repair+® Complex
Kaya dengan nutrien anti-oksida dan vitamin-vitamin penting ntuk menghalang radikal bebas dan menggalak tumbesaran sel sihat.

Exfoliating Green Algae Complex Menghaluskan kulit daripada sel mati secara lembut tanpa penggunaan microbeads yang boleh merosakkan sel kulit. Green Algae Complex membuang kotoran pada kulit wajah tanpa mencedera.

 

 

 

 

 

 

 

CARA NAK ORDER SHAKLEE

Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Penghantaran sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar, Kelana Jaya, Alam Impian, Denai Alam,

Ainul Mustafa
Pengedar Shaklee Shah Alam
Email: ainulfadzilah@gmail.com
Call/SMS/WhatsApp: 013-3612717
www.wasap.my/60133612717/cleanseryouth

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat