PENGEDAR SHAKLEE SHAH ALAM

Pengedar Shaklee Paling Cun

Pencuci Muka Untuk Kulit Berminyak

Pencuci Muka Untuk Kulit Berminyak

TAHUKAH anda minyak yang dihasilkan oleh kulit muka bertujuan untuk melindungi kulit muka anda daripada kekotoran dan habuk.

Kebanyakan kita selalu mengeluh kerana mempunyai masalah kulit berminyak.

Masalah kulit berminyak ini timbul apabila minyak yang dihasilkan melebihi apa yang diperlukan.

Apabila kulit muka berminyak ia akan menyebabkan liang pori tersumbat maka jerawat akan mula terhasil di muka anda seterusnya menjadikan anda kurang yakin untuk berinteraksi dengan orang ramai

 

Pencuci Muka Untuk Kulit Berminyak

keistimewaan Luminous Gel Oil Cleanser

 

1. Pencuci muka yang sesuai untuk semua jenis kulit. Terdiri dari 2 kombinasi iaitu jenis gel dan jenis minyak untuk kulit yang sihat.

  • Gel 》 Kulit Normal, Kombinasi dan Berminyak
  • Minyak 》 Kulit Kering dan Sensitif
2. PH seimbang dan tidak mengandungi sabun

Membersihkan kulit wajah secara mendalam dengan lembut. Tidak berbuih (bebas sabun) dan tidak mengeringkan kulit. Kulit terasa bersih, segar dan sejuk selepas mencuci.

3. Bebas Microbeads
Kebanyakan produk scrub dipasaran mengandungi microbeads yang kasar dan boleh merosakkan kulit. Youth Cleanser bebas microbeads, membersih dengan lembut.


4. Mampu mengurangkan Blackhead dan Whitehead
Tiada rasa berpasir pada hidung. Rasa licin bila sentuh, seronok !


5. Tekstur
Gel yang berwarna jernih putih. Bau wangi dari bahan organik di dalamnya.


6. Bahan terbaik untuk kulit
  • Ada Muscadine Grape Extract – mengandungi polifenol untuk melindungi dan membaiki DNA sambil menghalang kolagen dan elastin dari kerosakan.
  • Ada Ekstrak Alga Hijau – membersihkan sel-sel kulit mati dan memberi hidrasi kepada kulit.
  • Ada Minyak Avokado – Kaya dengan antioksidan. Melembapkan kulit semasa mencuci. Menjadikan kulit halus dan lembut.
  • Ada Ekstrak Yis – Mengurangkan tekanan oksidatif pada kulit dan memberi kesan kelegaan.
7. Boleh jadi make up remover
Menanggalkan solekan dengan lembut (bagi makeup yang light)


8. 100% daripada tumbuhan
Bebas dari 1500 bahan kimia yang berbahaya termasuklah paraben, sls dan merkuri.
9. Melalui kajian R & D selama 8 tahun
Di uji oleh Para Dermatologi dan Para Oftalmologi
10. Lulus KKM
KESAN MEMBERANGSANGKAN SEAWAL 14 HARI PENGGUNAAN YOUTH SHAKLEE]
.Assalamualaikum …. saya Royanty Baruddin. Ummi kepada 3 orang cahaya mata, seorang anak lelaki berumur 12 tahun dan kembar perempuan 6 tahun. Saya berumur 41 tahun.
.Saya seorang ibu yang bekerja. Saya mempunyai kulit wajah yang berminyak di kawan zone T, Pori-pori terbuka dan selalu naik jerawat pasir.
.

Kulit muka saya sensitif tak berani dan mencuba sebarang skincare. Masa tengok shaklee mengeluarkan YOUTH Skincare, saya tergoda nak mencuba. Itu pun setelah tengok banyak testimoni yang positif walau pun guna dalam waktu yang singkat.
.

Alhamdulillah setelah menggunakan selama 14 hari, saya dah nampak effect yang memberangsangkan. Muka saya dah tak berminyak lagi, pori-pori semakin mengecil dan kulit muka terasa lembut dan segar je.
.

Kini tak perlu nak filter-filter bila nak upload gambar. Keyakinan itu datang sendiri dan tak perlu untuk menipu diri sendiri. Tampil yakin di hadapan tapa ragu-ragu.
.

Terima kasih shaklee. Ini la cerita shaklee effect saya.

CARA NAK ORDER CLEANSER YOUTH SHAKLEE

 

Harga RM193.75. Jika anda menjadi ahli dengan mendaftar RM35, anda akan layak dapat harga ahli iaitu RM155

Untuk order Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Penghantaran sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar, Kelana Jaya, Alam Impian, Denai Alam,

Ainul Mustafa
Pengedar Shaklee Shah Alam
Email: ainulfadzilah@gmail.com
Call/SMS/WhatsApp: 013-3612717
www.wasap.my/60133612717/cleanseryouth

 

Leave a Reply

Open chat