Pemecah Lemak Shaklee

Pemecah Lemak Shaklee

SAYA DAH MAKAN SIKIT. TAPI BERAT TAK TURUN2 JUGAK

Ada org makan lah banyak mcm man pon, tpi berat tak naik.

Tapi..

Ada org makan sikit tapi susah nak turun berat badan atau makin cepat naik lagi adalah.

Haa, mcm mana boleh jd mcmtu ye? .

Ok, sebenarnya badan kita berbeza beza tw.

Ada yg kadar metabolisma dia slow. Tapi ada yg sgt tinggi.

Bila makan sikit tp berat naik jgk, maksudnya kadar metabolisma badan dia perlahan.

Maksudnya kadar pemecahan kalori makanan kpd tenaga tu sgt lambat.

Thats why dia perlukan ‘PEMBANTU’ utk mempercepatkan proses pemecahan lemak td.

So Lecithin ni boleh bantu utk pecahkan lemak under skin kita menjadi titisan yg kecil so senang nk dibuang masa proses pencernaan nnt.

Omega Guard pulak boleh bantu bakar lemak dkt organ kita. Dia jugak bantu utk kawal selera makan tw sbb akn ada hormon Leptin yg terhasil.

So these 2 combo boleh jd bestfriend through our weight loss journey tw.

Kita ikhtiar bersama

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat