Peluang Jana Income Dengan Shaklee

Peluang Jana Income Dengan Shaklee

Saya mencari mereka yang Ingin menjadi AGEN SHAKLEE.

Modal Rm 35 sahaja untuk pendaftaran ahli, n anda terus boleh mulakan bisnes shaklee.

Musim covid ni memang sangat banyak demand produk SHAKLEE.

Jangan risau tentang..

✅ Copywriting/ ayat2 untuk post disediakan
✅ Poster2 comel cantik semua ada, cuma sharing sahaja
✅ Tak pandai buat bisnes? Kami ada supportive group yang akan bantu anda. Don’t worry. Semuanya happy go lucky.. Haha.
✅Dari cara makan, cara nak jual semua disediakan.
✅Jaga solat ( bagi Islam) , bersungguh dah tak mudah putus asa kriteria yang diperlukan
✅Saya akan bantu and utk dapatkan pasif income minimum rm 500-rm 2000
✅ postage dari shaklee guna GDEX
✅ Order semua online sahaja. So jangan risau if fikir dan drive ke apa.. Asalkan ada phone and Internet. Dah memadai.
✅Pernah makan vitamin shaklee bonus untuk anda masuk dalam team saya
✅ Senang kan buat bisnes dari Rumah, sambil tengok fb duit masuk. Alhamdulillah

So, Jom whatsapp saya

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat