PENGEDAR SHAKLEE SHAH ALAM

Pengedar Shaklee Paling Cun

Peluang Jana Income Dengan Shaklee

Peluang Jana Income Dengan Shaklee

Saya mencari mereka yang Ingin menjadi AGEN SHAKLEE.

Modal Rm 35 sahaja untuk pendaftaran ahli, n anda terus boleh mulakan bisnes shaklee.

Musim covid ni memang sangat banyak demand produk SHAKLEE.

Jangan risau tentang..

Copywriting/ ayat2 untuk post disediakan
Poster2 comel cantik semua ada, cuma sharing sahaja
Tak pandai buat bisnes? Kami ada supportive group yang akan bantu anda. Don’t worry. Semuanya happy go lucky.. Haha.
Dari cara makan, cara nak jual semua disediakan.
Jaga solat ( bagi Islam) , bersungguh dah tak mudah putus asa kriteria yang diperlukan
Saya akan bantu and utk dapatkan pasif income minimum rm 500-rm 2000
postage dari shaklee guna GDEX
Order semua online sahaja. So jangan risau if fikir dan drive ke apa.. Asalkan ada phone and Internet. Dah memadai.
Pernah makan vitamin shaklee bonus untuk anda masuk dalam team saya
Senang kan buat bisnes dari Rumah, sambil tengok fb duit masuk. Alhamdulillah

So, Jom whatsapp saya

Leave a Reply

Open chat