PENGEDAR SHAKLEE SHAH ALAM

Pengedar Shaklee Paling Cun

Peluang Dropship Vitamin C Shaklee

Peluang Dropship Vitamin C Shaklee

Hi semua!!

Betul ke income Shaklee boleh jejak 5 angka sebulan?

Ya, memang boleh.

Ia bermula dengan serendah 2-3 angka, bagi ahli yang daftar untuk makan sendiri, jadi tak rugi tau anda daftar sebagai ahli Shaklee.

Kenapa?

1. Anda dapat nikmati harga ahli dengan potongan sehingga 20% ke atas semua produk.

2. Jika ada rakan atau jiran yang mahukan produk dari anda, anda boleh menjual dengan mendapat UNTUNG RUNCIT

3. Anda tak perlu buat belian menima pun untuk nikmati potongan harga ahli. Dah daftar, selamanya jadi ahli. Beli sebotol Vitamin C pun terus pada harga ahli

**Ini berbeza dengan sesetengah syarikat yang menetapkan ahlinya perlu capai had belian tertentu untuk nikmati harga pada % potongan tertentu.

4. Dahlah dapat potongan harga ahli, anda boleh nikmati bonus bulanan pula! Yang ini anda yang sign sendiri pay slip anda.

Contoh:

10 kawan, family anda mahu beli Vitamin C semasa musim penularan wabak #Covid19 ni.

Untung Runcit : 1 botol Vita-C = RM19

Pendapatan Runcit Anda: RM 190

10 botol Vitamin C memberikan anda jumlah Unit Value(UV) atau lebih mudah saya katakan “point” sebanyak =220 UV

Ini melayakkan anda untuk mendapat bonus dari Shaklee!

Mudah dan bestkan nak dapatkan income dari bisnes Shaklee, jual Vitamin C pun boleh dapat income 4 angka

Saya mulakan bisnes Shaklee dari rumah, secara online. Apa produk yang saya makan, saya share di facebook, di blog ceritanya. Dari seorang join beli, makin lama-makin ramai.

Saya tahu ramai dari followers, rakan-rakan FB saya yang berminat untuk cuba produk Shaklee dan mahu cuba-cuba dapat income dari Shaklee, jom kawan-kawan, jangan tangguh-tangguh lagi.

Takkan kita nak menunggu Wang Ihsan dari kerajaan sahaja untuk menampung hidup kita waktu-waktu getir ni, jika kita ada secure income tambahan bersama Shaklee kan lebih baik?

PELUANG DROPSHIP SHAKLEE

Saya sedang membuka peluang untuk mencari anda yang berminat untuk jadi agent dropship saya, modal serendah RM35 sahaja atau PERCUMA!

Daftar sekarang : www.wasap.my/60133612717/JoinDropship

AinulMustafa
Pengguna Setia Sejak 2011

Leave a Reply

Open chat