Peluang Business Shaklee Dengan Kami Pasangan Suami Isteri 8tahun Dalam Business

Peluang Business Shaklee Dengan Kami Pasangan Suami Isteri 8tahun Dalam Business

Assalamualaikum & Selamat Pagi

Saya Ainul Mustafa dan suami Joe Labu dulu budak engineering. Lepas grad saya terus kerja sebagai engineer dan suami sambung belajar master & PHD

Kami macam semua graduate juga. Semangat bekerja kan. Tapi bila dah ada anak semuanya berubah 360. Ofcos kita nak yang terbaik untuk anak

Dan di sebabkan anak, saya kenal supplement Shaklee pada 2011. Saya makan je dan kami bukan otak business. Maka tak terfikir nak buat business sebagai kerjaya. Sekarang kami cinta career kami.

 

Ianya bermula sebab saya suka kongsi.kongsi cerita saya dan anak di blog www.ainulmustafa.com

Dan dari blog saya dapat bonus Shaklee pertama saya RM27 😁

Dan kemudian ianya meningkat ke 3 angka, 4 angka. 2012 baru saya nampak peluang besar dalam Shaklee.
2 tahun saya buat part time. Busy bekerja, selalu outstation, keje kat site bukan halangan sebab kita suka.
Pada Jan 2014 saya resign sebagai engineer dan focus full time buat Shaklee bersama suami.
Income business orang yang tak pandai business ni 4 kali ganda gaji engineer.
Peluang dalam business Shaklee sangat BESAR

Income, car bonus ( duit lagi dapat ishh ) , travel free , dapat naik pentas award

Rugi tak buat betul betul

 

SPECIAL UNTUK YANG MENDAFTAR DENGAN SAYA

Apa yang best sangat dengan kami berdua ni?

1. Baru setahun buat business Shaklee sudah berjaya mendapat award Top 10 New Income Leaders.

2. Setiap tahun mendapat award business Growth. Dimana business kami sentiasa berkembang

3. Pengedar Shaklee yang berjaya mencapai 5 angka sebelum umur 30 tahun.

4. Pengedar Shaklee yang berani resign sebagai jurutera dan stop buat PHD yang konon lebih terjamin kehidupan masa depan dan kami suami isteri full time bersama sama buat Business Shaklee

5. Pengedar Shaklee yang 100% menggunakan blog sebagai marketing tools online.

6. Pengedar Shaklee yang turut mengajar SID lain bagaimana mahu menjana income menggunakan blog

7. Ini dia Google Analytics blog kami dimana setiap hari beribu beribu potential customer masuk tanpa henti.

8. Artikel blog kami yang viral dan menyebabkan berpuluh puluh SMS, whatspp masuk setiap hari

Personal coaching bagaimana saya menjual menggunakan medium blog sehingga artikel blog viral dan sms masuk tanpa henti untuk membeli
Business ini sangat sesuai untuk mereka yang professional, sibuk sebab saya sendiri hanya menggunakan 100% medium online sebagai marketing

Blog : www,dietdietsihat.comSaya juga akan kongsi RAHSIA saya menjual 50 botol vivix dalam masa 1 bulan .. Ini adalah dari group business dimana saya telah mendapat pengikhtirafan dari mentor saya sebab berjaya mencatat antara sales vivix tertinggi bulan itu

berjaya jual 50 botol vivix dalam masa 1bulan. 1 botol vivix untung runcit RM100. Kalau 50 botol? itu baru sahaja untung runcit…belum masuk bonus bonus lain yang company akan bagi.

 

AWARD DALAM& LUAR NEGARA

TRAVEL FREE SETIAP TAHUN

 

 

 

 

 

BERMINAT NAK JOIN.MACAMMANA NAK CONTACT?

Boleh hubungi Ainul di 0133612717 atau email di ainulfadzilah@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat