PENGEDAR SHAKLEE SHAH ALAM

Pengedar Shaklee Paling Cun

PELUANG BUSINESS SHAKLEE

PELUANG BUSINESS SHAKLEE

Zaman ekonomi tak stabil ni, ramai yang mula mencari cari peluang business part time.

Malah golongan professional seperti jurutera, doktor juga pun turut ambil peluang buat part time business. Kalau kita boleh keje kuat sikit dan dapat lebih untuk diri sendiri, keluarga apa salahnya kan.

Ada lebih boleh cepat cepat settlekan hutang, bawa anak anak travel, bagi duit lebih kat mak ayah

APA YANG SAYA BOLEH DAPAT DENGAN BUSINESS SHAKLEE

1. Income UNLIMITED

Anda ada peluang untuk jana pendapatan 4, 5 angka sehingga UNLIMITED pendapatan sebulan
Ada seorang student yang masih belajar menjana pendapatan RM7k sebulan.
Ada seorang doktor income RM10k sebulan makan gaji dan income business RM100k sebulan
Ada seorang usahawan Shaklee income RM700k sebulan. Ye sebulan bukan 1 tahun
Ada peluang besar untuk dapat income yang besar. Jadi kenalah rebut peluang kan

 

2. FREE TRIP

Siapa tak suka melancong kan. Lagi BEST kalau melancong FREE. flight , hotel mewah, makan mewah ,aktiviti yang BEST. Semuanya FREE.
Tahun 2021 ni anda berpeluang ke LOS ANGELES dan BALI PERCUMA
Ini bukan scam tau. BETUL punya. Janji kena USAHA 😉

 

3. AWARD

Manusia mesti suka penghargaan, award. Dalam business ni anda akan diraikan di majlis award yang EXCLUSIVE
Dapat award ada nama sendiri..best tau. Kenangan sampai mati. Boleh letak kat almari.boleh cite kat anak cucu

 

4. BUSINESS DIWARISKAN

Kita belajar sampai PHD. Sijil PHD tu xdapat nak bagi kat anak anak kan
Business ni kita bina sekarang dan nanti kita wariskan pada anak anak. Anak anak kami sudah dijamin kerjaya dengan gaji 5,6 angka sebulan.
Jadi kenapa taknak usahakan sekarang untuk legasi keturunan kita

Jika anda berminat nak tahu lagi peluang business Shaklee, boleh whatsapp ke

www.wasap.my/60133612717/businessDDS

 

#ddsbusiness

Leave a Reply

Open chat