PENGEDAR SHAKLEE SHAH ALAM

Pengedar Shaklee Paling Cun

Parut Cepat Hilang Dengan Vitamin C & ESP Shaklee

Parut Cepat Hilang Dengan Vitamin C & ESP Shaklee

Siapa tak stress bab ” PARUT ” kan ?

Biasanya parut di muka disebabkan jerawat . Bagi mereka yang suka picit jerawat ia mungkin akan meninggalkan kesan kemerahan , kehitaman atau berlubang .

Lagi parah tempoh untuk menghilangkan parut jerawat mengambil masa 6-12 bulan , ada juga yang makan tahun . Ada yang mengadu dah pakai bermacam krim , parut tetap susah hilang . Betul tak ?

Kenapa parut susah hilang ? Perlu tahu parut susah hilang disebabkan sel yang tidak sihat atau erti kata lain disebabkan sel kulit yang sudah mati .

Sel yang sihat amat penting untuk penyerapan nutrien dan protien yang merupakan makanan asas untuk kulit .

Parut Cepat Hilang Dengan Vitamin C & ESP Shaklee

1. Vitamin C ni merupakan antioksidan yang sangat bagus, jadi ia boleh membuang sel2 akibat ‘sunburn’/rosak/mati tadi dan memperbaiki sel yang rosak, menggalak sel sihat yang baru untuk kembali nampak muda dan flawless gtu.

2. ESP
Asasnya sama, kulit kita dari sel kan..parut adalah sel yang rosak dan mati..jadi nak ganti kulit yang baru yang cantik haruslah dari sel yang sihat. Bagi memastikan penghasilan sel yang sihat, sel memerlukan protein yang berkualiti tinggi seperti protein soya. Apabila ia mendapat nutrisi yang sepatutnya, sel baru yang sihat akan terhasil bagi menggantikan tisu yang rosak tadi.

Dapatkan Set Parut Basic Shaklee di

www.wasap.my/60133612717/setparut

#ddsbusiness

Leave a Reply

Open chat