PENGEDAR SHAKLEE SHAH ALAM

Pengedar Shaklee Paling Cun

Paru Paru Berair Selepas Minum Vivix Shaklee Boleh Tidur Bernafas Dengan Baik

Paru Paru Berair Selepas Minum Vivix Shaklee Boleh Tidur Bernafas Dengan Baik

Apakah Itu Paru-Paru Berair

Paru-paru berair terjadi apabila air berlebihan berkumpul di dalam paru-paru. Cecair ini berkumpul dalam “alveoli” paru-paru, iaitu kantung udara dalam paru-paru. Untuk individu yang sihat, setiap nafas yang dihembus membolehkan “alveoli” melepaskan karbon dioksida dari badan dan mengambil masuk oksigen dari persekitaran. Lantas, “alveoli” ini berfungsi untuk membekalkan oksigen kepada darah yang mengalir ke dalam paru-paru dan ke seluruh badan.

Apabila cecair berkumpul dalam “alveoli”, maka pesakit akan mengalami masalah seperti sesak nafas kerana fungi paru-paru dalam proses pertukaran oksigen tidak lagi berfungsi. Keadaan ini mempunyai pelbagai punca walaupun punca utama paru-paru berair biasanya adalah disebabkan oleh masalah jantung.

INFO

 

 

 

SUSAH BERNAFAS, CEPAT PENAT

 

 

 

Akhirnya beliau jadi beli vivix. dan tak sampai 1 bulan amalkan vivix . dah boleh tidur baring dn nak beli vivix lagi

 

 

BAGAIMANA NAK ORDER VIVIX

Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Penghantaran sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar, Kelana Jaya, Alam Impian, Denai Alam,

Ainul Mustafa
Pengedar Shaklee Shah Alam
Email: ainulfadzilah@gmail.com
Call/SMS/WhatsApp: 013-3612717
www.wasap.my/60133612717/VIVIXPARUPARUBERAIR

 

Leave a Reply

Open chat