Overclaim Shaklee

Overclaim Shaklee

OVERCLAIM..

semalam meeting dgn presiden Shaklee Malaysia.
Shaklee Malaysia sangat komited utk menentang overclaim. Satu-satunya Syarikat dalam industri kesihatan yang menentang overclaim.
Mereka dah setup 1 link utk public komplen jika ada distributor mereka buat overclaim..

Wow tak pernah dengar kan.. !

inilah namanya syarikat yang berintegeriti dan mengikut peraturan. Itulah sebabnya Shaklee bertahan lama dalam insdustri lebih 25 tahun di Malaysia.

Maksud overclaim semua yang berkaitan dgn menyembuh penyakit spt darah tinggi, diabetes, kanser dan lain2 penyakit..

kalau ada yang claim dan iklankan boleh sembuhkan faham2 je lah ya nak percaya atau tidak company yang buat begitu. Kalau mereka benarkan langgar peraturan begitu bagaimana pula bahan dalam nya kemungkinan juga langgar peraturan KKM.

TRUST IN SHAKLEE..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat