PENGEDAR SHAKLEE SHAH ALAM

Pengedar Shaklee Paling Cun

Ostematrix Shaklee Untuk Sembelit Ketika Hamil

Ostematrix Shaklee Untuk Sembelit Ketika Hamil

Sembelit adalah masalah biasa yang dialami oleh wanita semasa hamil. Ia boleh jadi bertambah teruk apabila bayi semakin besar dalam perut ibu.

Sembelit semasa mengandung disebabkan oleh peningkatan hormon progesteron yang mengendurkan otot-otot di seluruh badan, termasuk saluran pencernaan.

Ini bermakna makanan akan dicerna dengan lebih perlahan supaya bayi anda boleh mendapat manfaat dari penyerapan nutrien yang lebih baik.

Sebab-sebab lain mengapa sembelit terjadi ketika anda hamil termasuklah pengambilan zat tambahan seperti zat besi, kurang senaman dan dehidrasi.

Sembelit pada akhir kehamilan mungkin disebabkan faktor lain seperti tekanan, pembesaran rahim, dan sakit pelvis.

 

Ostematrix Shaklee Untuk Sembelit Ketika Hamil

 

 

Kandungan Ostematrix membantu pergerakan otot dan sistem saraf dengan mengawal pengecutan otot dan saraf yang lemah. 

Bertindak sebagai laxative lembut dengan merehatkan otot usus dalam mengekalkan air dan membantu menggalakkan proses pembuangan yang lancar. Fungsinya mengekalkan dan menarik air ke dalam usus bagi mengelakkan terjadinya najis menjadi kering dan keras.

Bukan itu sahaja fungsi dan kebaikan Ostematrix juga adalah untuk mengimbangkan air dalam badan kita dimana kandungan Kalsium didalamnya ni adalah elektrolit utama dalam badan kita seperti natrium, kalium, klorin, fosfat dan magnesium. Keseimbangan elektrolit penting untuk peredaran darah dan bendalir dalam badan kita.

Magnesium didalam Ostematrix Shaklee selain daripada membantu dalam asimilasi kalsium kedalam tulang ia juga secara tidak langsung membantu pergerakan otot usus untuk mengeluarkan najis.

KISAH PUAN AINIL YANG SEMBELIT KETIKA MENGANDUNG DAN SELEPAS AMBIL OSTEMATRIX DAH TIADA SEMBELIT LAGI

 

 

harga 1 botol hanya RM61 dan ada 120biji. sangat mampu milik kannn

 

 

NAK ORDER OSTEMATRIX SHAKLEE

Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Penghantaran sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar, Kelana Jaya, Alam Impian, Denai Alam,

Ainul Mustafa
Pengedar Shaklee Shah Alam
Email: ainulfadzilah@gmail.com
Call/SMS/WhatsApp: 013-3612717
www.wasap.my/60133612717/OSTEMATRIXSEMBELIT

 

 

Leave a Reply

Open chat