PENGEDAR SHAKLEE SHAH ALAM

Pengedar Shaklee Paling Cun

Omega Guard Shaklee Bantu Masalah Sesak Nafas

Omega Guard Shaklee Bantu Masalah Sesak Nafas

Antara tanda tanda covid 19 adalah sesak nafas. dan peringkat ini sangat bahaya terutama mereka yang ada masalah pernafasan, masalah penyakit kritikal. dan kalau kita lihat statistik kematian disebabkan covid adalah mereka yang ada latar belakang penyakit kronik dimana penyakit kronik akan menyebabkan sistem imun badan makin lemah

Kajian oleh Hindustantinmes.com , Mereka yanga amalkan Omega 3 kurang risiko kematian akibat covid19. Banyak kajian yang Omega 3 sangat membantu kuatkan paru paru. Apapun omega 3 adalah makanan yang membantu kurangkan risiko bukan merawat covid ye

A  new paper published in August in the American Journal of Epidemiology sheds some light on whether omega-3s can play a role in protecting the lungs, which is particularly important these days given the coronavirus pandemic.

info : https://omegaquant.com/new-evidence-shows-omega-3-dha-may-protect-the-lungs/

 

omega 3 berfungsi sebagai agen anti-radang dan membantu meningkatkan sistem imun, baik pada orang dewasa maupun kanak-kanak.

 

Omega Guard Shaklee Bantu Masalah Sesak Nafas

omega guard

Omega Guard adalah Omega 3 yang kaya dengan EPA DHA .

– Mengurangkan keradangan di salur nafas
– Meningkatkan sistem imun tubuh
– Membantu menyihatkan paru-paru
– Mengurangkan bronkitis, penyakit lelah, hepatitis.

Keistimewaan Omega 3 Shaklee

 

Minyak Ikan Berpekatan Tinggi

OmegaGuardTM membekalkan spektrum lengkap tujuh jenis asid lemak perlu Omega-3 tulen, yang biasanya ditemui secara semula jadi dalam ikan kecil di habitat lautan dalaman air sejuk. Setiap hidangan mengandungi kepekatan 999mg Omega-3 (546mg EPA yang bermanfaat untuk kesihatan anda dan 360mg DHA yang penting untuk perkembangan dan fungsi normal tubuh).

Penyulingan Molekul Berganda

Untuk memastikan ketulenan dan kepekatan, minyak ikan di dalam OmegaGuardTM menjalani proses moden Penyulingan Molekul Tiga Peringkat yang memekatkan asid lemak Omega-3 dan menyingkirkan bahan berbahaya seperti raksa, plumbum, kadmium, arsenik dioksin, PCBs dan lain-lain bahan cemar.
Mengurangkan bau dan rasa kesan hanyir.

Sahabat Laut

Diiktiraf oleh Friend of the Sea® untuk membantu memastikan bekalan berterusan minyak ikan berkualiti tinggi yang stabil untuk produk Shaklee tanpa menjejaskan alam sekitar.

 

omega 3 bantu sesak nafas asthma omega 3 bantu sesak nafas asthma omega 3 bantu sesak nafas asthma omega 3 bantu sesak nafas asthma

 

 

Nak Beli Omega Guard Shaklee Bantu Kuatkan Kesihatan Paru Paru

COD Shaklee Shah Alam/Subang/Petaling 0133612717 Agen Sejak 2012

Boleh hubungi kami di

Ainul Mustafa
Email: ainulfadzilah@gmail.com
Call/SMS/WhatsApp: 013-3612717
www.wasap.my/60133612717

 

 

 

Leave a Reply

Open chat