Nutriferon Shaklee Bangun Pagi Selsema Pening Hilang

Nutriferon Shaklee Bangun Pagi Selsema Pening Hilang

Kisah Tidur Lambat Jaga Anak

Assalamualaikum dan Selamat Pagi . Nak share satu keistimewaan satu supplement yang buat betul betul dah jatuh hati which is Nutriferon.

Kenapa Mar cakap istimewa?

3 hari lepas Adrian tidur tak berapa nyenyak. Maybe gatal / sakit gusi sebab gigi nak tumbuh. 3 kali jugak lah dia bangun malam tuh. Dua hari berturut-turut dia meragam. Mata ibu nih dah jadi mata panda dah .

Bila bangun pagi, badan Mar memang flat. Dan malam tu selsema terus. Hingus mengalir non stop. Bersin lagi.

Penat!

Right after that, Mar terus capai Nutriferon, Vitamin C, Ostematrix and B Complex. And terus pergi masuk tidur. Malam tu pun tidur dah lewat, almost 1200am.

And, you know what?

Esoknya, bangun pagi selsema dah hilang. Kepala tak sempat nak pening pun gaisss. Alhamdulillah. Memang sayang sangat dekat Nutriferon nih tau! Selalu bantu Mar bagi rasa nikmat sihat dengan cepat.

Yelah, kita nih ada anak kecik kan. Kalau kita tak sihat lama sangat then siapa nak jaga baby. Sehari sakit boleh lah mintak suami jaga kan. Kalau sakit sampai 3 hari, macam mana? Mesti lah tak best kan!

So, itulah specialnya Nutriferon nih. Bantu kita recover dari sakit secepat yang boleh.

kredit : pengedar shaklee bangi

Nutriferon Immune Booster

NUTRIFERON ialah IMMUNE BOOSTER ciptaan oleh pakar imun, Dr Yasuhiko Kojima dari Universiti Tokyo, Jepun pada tahun 1954. Nutriferon ini ibarat PENGGERA yang akan kejutkan askar-askar untuk pertahankan tubuh badan kita dari serangan virus.

Selepas kajian almost 40 tahun, finally beliau berjaya mencipta INTERFERON SEMULAJADI. INTERFERON SEMULAJADI adalah ekstrak dari 4 tumbuhan which are:

  • Biji Labu
  • Bunga Safflowers
  • Honeysuckle
  • Biji Plantago

Nutriferon ni sangat eksklusif sebab formula dia dah DIPATEN. This means, takkan ada product lain yang akan sama macam Nutriferon dalam dunia nih. So my suggestion is siapa yang antibodi badan dia lemah and sangat senang dijangkiti penyakit, korang sangat sangat perlu untuk consume and amalkan Nutriferon nih secara consistent untuk protection diri. InsyaAllah dapat bantu kita ikhtiar untuk kekal sihat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat