PENGEDAR SHAKLEE SHAH ALAM

Pengedar Shaklee Paling Cun

Minuman Untuk Bantu Cyst Kecut Hilang Cepat Selamat Tanpa Pembedahan

Minuman Untuk Bantu Cyst Kecut Hilang Cepat Selamat Tanpa Pembedahan

Ovarian cyst merupakan satu bentuk ketumbuhan yang secara majoritinya terdiri daripada cecair di dalam dinding selaput yang nipis. Ovarian cyst terletak di dalam ovari seorang wanita dan kebiasaannya lewat untuk dapat dikesan kewujudannya.

Ketumbuhan ini boleh menjadi semakin membesar dari sebesar saiz sebiji batu kecil, sehinggalah ke saiz sebiji buah tembikai. Menurut kata Dr.Zubaidi Hj.Ahmad, Ovarian Cyst bukanlah bersifat penyakit. Dr.Zubaidi juga berkata,

“Pada wanita yang normal, setiap kali kitaran haids, organ ovari akan membentuk gelembung dinamakan ovarian folikel. Ia mengandungi ovum, yakni benih wanita. Selepas ovum dikeluarkan, ovarian folikel ini akan mengecut, tetapi ada sesetengahnya terus membesar melebihi 2cm. Ini dinamakan ovarian cyst.”

Secara semulajadi, cyst akan ada dan hilang dengan sendiri. Akan tetapi kerana tidak menjaga makan, tiada gaya hidup yang sihat menyebabkan sesetengah orang cyst makin membesar dan bahaya sekiranya ianya pecah

Rawatan seperti pembedahan untuk buang cyst tu adalah PENTING untk menyelamatkan nyawa anda

Jika cyst masih kecil dan belum diperingkat bahaya, kita seharusnya jaga pemakanan supaya proses itu akan lebih cepat

Minuman Untuk bantu Cyst Kecut Hilang Cepat Selamat Tanpa Pembedahan

Minuman ini bukan ubat yang merawat cyst ye. Minuman ini hanya minuman kesihatan yang membantu badan sihat, hormon stabil dan badan kita sendiri yang akan melawan penyakit. Ingat cyst sepatutnya boleh hilang secara semulajadi. Ianya makin membesar sebab badan kita sendiri

vivix shaklee minum

Bagaimana VIVIX Membantu Kecutkan Cyst ?

 

4 bahan utama di dalam vivix yang berfungsi membantu kecutkan cyst.

 

Muscadine Grape

 

Anggur hebat ini satu-satunya anggur semulajadi yang ada lebih 1 kromosom. Ahli saintis menunjukkan profil polyphenolnya berpotensi membantu kesihatan terutamanya untuk kecutkan cyst. Phyto nutrient yang ada dalam anggur ini bersifat Anti virus, anti-bakteria & boleh. Kelebihan buah anggur ini ialah kerana mempunyai Resveratrol & Polyphenol (bertindak sebagai anti-oksida yang terbaik). Bertindak untuk membantu mengecutkan Cyst di ovari dan Bartholin Gland Cyst di luar rahim & mengelakkan daripada cyst untuk kembali semula.

Purple Carrot

 

Buah purple carrot ini mempunyai sumber terbaik vitamin A. Dalam karet ini juga mempunyai Anthocyanins yang berfungsi sebagai antioksidan utama. Sifat Anthocyanins ini akan bertindak sebagai anti-oksidan, anti-mikrobial, anti karsinogen & mampu untuk mengecutkan Cyst daripada terus membesar di dalam ovari & juga luar rahim (bartholin gland cyst)

Elderberry

 

Di dalam Elderberry ini ada Flavonoid yang mempunyai anti oksidan yang kuat. Pada masa yang sama ianya kaya dengan sebatian Anthocyanins yang akan memberi kesan kepada anti keradangan (mengurangkan rasa sakit Cyst). Elderberry ini juga akan kuatkan sistem imun badan dan akan mengurangkan rasa stress bagi orang yang sakit Cyst.

Polygonum Cuspidatum

 

Polygonum Cuspidatum adalah tumbuhan perennial yang besar berasal dari Asia. Tumbuhan ini mempunyai sifat seperti Resveratrol (anti oksida) yang boleh mengecutkan Cyst & Elak Cyst untuk muncul kembali.

Betul ke membantu Cyst kecut?

cyst mengecut selepas minum vivix

cyst 7cm hilang vivix

cyst biji bulat dah tiada consume vivix

cyst mengecut selepas dua bulan vivix

cyst kiri dah tiada vivix

cyst ikhtiar dengan vivix shaklee

cyst tiada lagi lepas vivix gla shaklee

cyst kecut 8cm minum vivix

Bagaimana nak dapatkan Vitamin Ini

Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Penghantaran sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar, Kelana Jaya, Alam Impian, Denai Alam,

Ainul Mustafa
Pengedar Shaklee Shah Alam
Email: ainulfadzilah@gmail.com
Call/SMS/WhatsApp: 013-3612717
www.wasap.my/60133612717/vivixcyst

Leave a Reply

Open chat