PENGEDAR SHAKLEE SHAH ALAM

Pengedar Shaklee Paling Cun

Milk Booster Shaklee

Milk Booster Shaklee

SET MILK BOOSTER SHAKLEE always be my favorite dari breastfeed my first son

šŸ”¹ALFALFA: dikenali sebagai raja tumbuhan. Kandungan kaya dengan fiber membantu penghadaman dan mengelakkan sembelit. Dikenali sebagai tumbuhan yang berupaya berfungsi sebagai milk booster kepada susu badan. Digunakan secara tradisional untuk menambahkan susu ibu.

šŸ”¹OSTEMATRIX: kandungan kalsium, magnesium dan vitamin D melengkapkan lagi ostematrix. Ibu memerlukan 1000mg kalsium sehari. Ia diperlukan untuk pengecutan otot yang sihat. Susu ibu terdiri daripada 40% kalsium, maka jangan ambil mudah tentang kalsium ye.

Kalau uols ada budget lebih, memamg sy highly recommend ambil sekali ESP. Sebab PROTEIN sangat2 membantu boost susu ibu

šŸ”¹ESP: ia adalah sejenis protein. Protein penting semasa hamil dan selepas kelahiran. Fungsinya adalah untuk menyokong pertumbuhan dan perkembangan bayi. Selepas bersalin diperlukan untuk penghasilan susu ibu dan memberi khasiat yang diperlukan untuk bayi membesar dengan sihat. Ibu menyusu perlukan 70gm protein sehari untuk membantu mereka dalam proses penyusuan yang sihat. ESP membekalkan protein yang mencukupi untuk diet harian ibu. Ia juga sangat sesuai untuk mengawal diabetes semasa hamil atau selepas bersalin kerana nilai Indeks Glisemiknya hanya 39.

Leave a Reply

Open chat