PENGEDAR SHAKLEE SHAH ALAM

Pengedar Shaklee Paling Cun

Manfaat Vivix

Manfaat Vivix

Vivix ni king of supplement dalam Shaklee. Sampai kan ada yang tanya saya “kalau consume Vivix, tak perlu supplement lain betul ke”?

Yee.. sebab Vivix ni dia fokus pada sel tau. Dalam badan kita ni pon, sel sangat lah penting kan. Jadi cuba korang bayangkan kalau sel korang tak ok, macam mana dengan organ yang lain?

Sebab tu la Shaklee perkenalkan Vivix ni. Banyak sangat manfaat Vivix. Untuk penyakit apa pun boleh amalkan Vivix.

Darah tinggi? Kencing manis? Sakit jantung? Sakit sendi?

Semua boleh

Haaa lagi satu, Vivix ni sesuai sangat untuk warga emas tau. Jom la pakat hadiahkan ibu bapa korang vivix ni. Puasa dah dekat, kalau dorang dapat Vivix ni, mesti senyum je sampai ke telinga.

Nak solat terawih, nak berpuasa satu hari, nak kemas rumah, nak buat kerja itu ini, semua tu perlukan tenaga yang cukup tau.

Hadiahkan satu botol Vivix untuk ibu ayah di kampung, inshaaAllah ada restu mereka bersama kita

Nak tahu lebih lagi macam mana Vivix bertindak dalam tubuh badan korang? Meh cepat contact saya

SATU SUDU TEH SETIAP HARI

Korang nak tahu tak, Vivix ni antara supplements shaklee yang sangat bagus, kiranya dikategori PREMIUM PRODUK

Vivix diperbuat dari bahan yang sangat berkualiti dan MAHAL. salah satu bahanyg terkandung adalah ANGGUR MUSCADINE
Anggur ini ada orang pernah jumpa di KLCC, sebiji sahaja harganya Lebih RM100 tau..

Antara manfaat VIVIX yang perlu korang tahu

❤ Renew cell , cell yang dah rosak di perbaharui untuk bantu bdn lebih cergas

❤ Anti penuaan – kulit lebih anjal dan organ dalaman lebih muda dari usia

❤ Perbaiki sel seawal peringkat DNA

❤ Kawal paras gula pesakit diabetes

❤ Mengurangkan rasa ketagihan merokok

❤ Bantu percepatkan penyembuha luka selepas pembedahan

Hari ini harga murah sangat untuk VIVIX , seriously murah!! memang takkan dapat jumpa kat bulan lain tau!

Leave a Reply

Open chat