Manfaat Polifenol Dalam ResV Shaklee

Manfaat Polifenol Dalam ResV Shaklee

MANFAAT POLIFENOL DALAM RESV SHAKLEE

✿ Meningkatkan tenaga dan menguatkan otot
✿ Menjadikan Kulit kelihatan lebih muda
✿ Mengekalkan paras gula darah sihat
✿ Menggalakkan detoks badan dan pembersihan yang efektif
✿ Menggalakkan kesihatan peredaran darah
✿ Menggalakkan fungsi otak kekal tajam dan lebih focus
✿ Memelihara dan menyokong keselesaan sendi
✿ Melindungi daripada pertumbuhan sel abnormal

Jika dibuat perbandingan dengan Vivix, ini kelebihan ResV.

✿ Ia berbentuk kapsul didalam botol, jadi mudah nak dibawa travel ke mana-mana.
✿ Tidak perlu simpan dalam peti ais. Letak saja dalam handbag dan mampu bertahan sehingga 24 bulan.
✿ Mengandungi tambahan 5 lagi ramuan hebat berbanding produk Vivix
✿ Mempunyai kuasa 30x ganda lebih polifenol.

Campuran polifenol sempurna dari 7 bahan menjadikan ResV 13kali lebih berkuasa daripada rasveratrol sahaja.

Basically bahan-bahan dalam ResV lebih kurang sama macam bahan dalam Vivix.
ResV ada tambahan 5 bahan lain yang tiada dalam Vivix :

Pomegranate
Chebulic Myrobalan
Anggur Hitam
Hampas Anggur Merah & Anggur Merah
Anggur Muscadine
LobakUngu
Japanese Knotweed
Elderberrry eropah

Bahan-bahan ini lah yang membuatkan ResV 30% lebih powerful dari Vivix.
Apapun, Vivix tetap juga produk yg masih mengekalkan Prestasi Top 10 Selling di Malaysia.

So dah baca?
Menarik kan info ResV ni kan.

Nak cuba juga?
Pembelian sebotol ResV melayakkan anda dapat free membership. Sihat dapat, jimat pun dapat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat