PENGEDAR SHAKLEE SHAH ALAM

Pengedar Shaklee Paling Cun

Manfaat Herbal Blend Shaklee

Manfaat Herbal Blend Shaklee

Herbal blend, krim yang melegakan dan diuji secara klinikal ini berkesan untuk melembutkan kulit anda, termasuk kulit yang kasar dan keras pada lutut, siku dan kaki, dengan kesejukan mentol dan tidak melekit, dan dirumus daripada ekstrak tulen herba semula jadi yang sungguh menyegarkan termasuk sej, horse chestnut, yarrow dan rosemary.

Kandungan Utama Herbal Blend

 1. Yarrow – dipercayai sejak dari turun-terumun boleh memberhentikan luka dan merawat luka kecil. Sifatnya juga seolah-olah antiseptik yang boleh bertindak untuk menghalangjangkitan kuman dan radang.
 2. Daud sage – menghalang dan merawat jangkitan kuman. Mengandungi asid rosmarinic, phenolic yang memang terkenal sebagai anti radang yang kuat dengan membantu mempercepatkan pengecutan tisu-tisu yang bengkak, melegakan radang dan merawat luka. Sage juga sangat dikenali dengan sifatnya yang antikulat.
 3. Horse Chestnut Seed – mengandungi sebatian aescin yang bertindak sebagai anti radang dan mengurangkan edema. Edema ialah bengkak ataupun bengkak berair yang terjadi akibat trauma kesan dari kecederaan pada tisu badan. Horse Chestnut ini sangat popular di eropah dan digunakan secara meluas oleh atlet-atlet semasa temasya sukan.
 4. Daun rosemary – memang terkenal kan biasanya dalam masakan-masakan cara barat? Tahukah kita bahawa daun rosemary ini sebenarnya antiseptik yang kuat dan bertindak sebagai anti radang yang kuat. la juga antikulat dan boleh menyingkirkan jangkitan dan toksin. Rosemary juga boleh membantu perjalanan darah yang baik dan antiseptik yang baik untuk membalk pulih luka dan kulit.

Manfaat Herbal Blend

 1. Merawat ekzema dan gatal-gatal digigit serangga
 2. Melembutkan tumit dan merawat tumit pecah
 3. Ubat luka / lecur – Boleh guna untuk gantikan minyak gamat. Terhiris pisau? Kena cakar kucing? Terkena minyak panas? Semua pun boleh sapu Herbal Blend.. InsyaAllah luka cepat sembuh..
 4. Luka pada puting bagi ibu-ibu menyusu – Bagi ibu yang sedang menyusukan anak, Herbal blend ni sangat natural, jadi jangan risau.. Tiada bahan sintetik dan dijamin selamat.
 5. Menghilangkan parut – Kalau ada parut chicken pox yg dah kering, terkena lecuran minyak atau air panas Insyallah dapat diatasi dengan sapuan Herbal Blend Cream ni.
 6. Ruam pada baby – Baby sememangnya mudahhhhh sangat terkena ruam, lebih-lebih lagi ruam lampin. Sapukan jer Herbal Blend. Herbal Blend nih akan melegakan rasa pedih dan insyaAllah akan merawat ruam. Jangan sapukan krim steroid tau! Kesian kat baby nanti.. Kalau terkena krim steroid yang tak sesuai, melarat pulak ruam tu.
 7. Digunakan sebagai daily lotion – Supaya kulit sentiasa lembut.. Herbal blend ni tak berminyak, sangatlah selesa bila digunakan.
 8. Selain tu turut boleh digunakan sewaktu anak-anak demam, sapu diseluruh badan untuk menurunkan suhu.

sumber: mommahusna, vitaminkita

Jom Order Herbal Blend

 

Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Penghantaran sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar, Kelana Jaya, Alam Impian, Denai Alam.

Leave a Reply

Open chat