PENGEDAR SHAKLEE SHAH ALAM

Pengedar Shaklee Paling Cun

Mandi Dengan Basic-H Shaklee ?

Mandi Dengan Basic-H Shaklee ?

jangan cakaplah, bila dah pegang basic-H nih, memang semua benda boleh buat, kita boleh basuh lantai, kereta, dan macam-macam lagi, nak best buat mandi pun boleh, memang selamat. Sekarang ni pun zaman radikal bebas, dan macam-macam lagi.

PEnat weih, lepas kita penat basuh kereta,basuh pinggan, basuh lantai, basuh toilet, jawabnya , lepas tuh dengan basic-H tuh sekali bawak p mandi, macam aku cerita pasal bab pertahanan badan. 

Kalaulah duduk dengan adik beradik, time raya nih, jawabnya confirm beratur nak mandi, marah sana marah sini, sebab lambat siap, jadi kena bangun awal, lepas tuh terus siap mandi, hahahah.

Leave a Reply

Open chat