PENGEDAR SHAKLEE SHAH ALAM

Pengedar Shaklee Paling Cun

Mama Suka Omega Guard Shaklee

Mama Suka Omega Guard Shaklee

Sempena hari yang istimewa esok, saya ingin mengajak anda semua untuk mengenang jasa ibu anda . Jadi untuk menghargai jasa ibu yang banyak bekorban untuk kita, saya nak bawa anda semua membaca cerita ibu saya, dari saya kecil hinggalah saya memperkenalkan produk Shaklee kepadanya. Cerita saya mungkin berlainan, jadi anda perlu menghayatinya. !!!

Kisah Ibu Saya Sebelum Saya Kahwin
Ibu saya , Datok Dr Zurinah Hassan, yang berasal dari Tikam Batu, Kedah, adalah seorang penulis, penyair yang begitu aktif dalam negara, dan baru-baru ini, ibu selalu sahaja mendapat jemputan membaca syair di negara luar seperti India, Thailand, Indonesia, dan terbaru akan ke negara matahari terbit, Jepun. Sebelum saya ke Universiti, ibu saya telah bersara awal , pada masa itu ialah zaman kegemilangan Sinaran Passport Kegemilangan , pada tahun 1996, di mana lahirnya kumpulan Senario hasil dari gabungan finalis program tv3. Masa itu saya masih ingat lagi ketika itu, saya berjumpa finalis sinaran passport kegemilangan, yang rupanya bekerja dengan satu ofis dengan ibu saya. Alhamdulillah, ibu saya yang bersara awal tiada mengalami masalah kesihatan yang serius, dan ada masa untuk sambung pelajaran ke peringkat master hinggalah mendapat Ijazah Kedoktoran dari Universiti Malaya. Jadi memang dia tiada mengadu kepenatan dan sebagainya. Ayah saya pula sentiasa menyokong ibu saya, lagi-lagi selepas ayah saya bersara pada tahun 2005.

Penat Memandu Ulang Alik Shah Alam , Universiti Malaya
Walaupun ibu saya gembira mendapat tawaran sebagai pensyarah di Akademi Pengajian Melayu, Universiti Malaya, tetapi lama kelamaan, nampak dia sudah keletihan, dan selalu sahaja komplen, penat memandu jauh, perlu menempuh kesesakan lalu lintas, dan kadang -kadang memang rasa penat , sampai malam tertidur, tidur lepas maghrib, dan malam pula terpaksa berhempas pulas siapkan kerja di UM dan juga menulis buku untuk penerbit. Saya dah mula risau, walaupun saya tahu ibu saya pengamal ulam-ulaman, tapi masih rasa tidak bertenaga dan selalu tidak sihat disebabkan kerja yang banyak.

Bila Ibu Mula Mengamalkan Omega Guard Shaklee
Kami masih ingat lagi, semasa itu, Shaklee ada promosi Omega Guard Beli 6 Percuma 1, jadi saya beli banyak, dan berikan satu untuk ibu saya yang rasanya keletihan dan kadang-kadang rasa tidak sihat. Alhamdulillah, ibu saya  rasa makin sihat dengan Omega Guard. Dua perubahan yang ketara apabila ibu mengambil minyak ikan shaklee ini.

Ibu saya boleh memandu, dan kurang rasa penat, jadi tiada masalah nak travel, memang kami dah pesan kat ibu, bawa omega guard ini kemana-mana, lagi-lagi pergi tempat yang kurang bersih.
Ibu saya jarang demam, walaupun rasanya terlampau penat bekerja, dan stress dengan masalah kami sendiri, di tambah pula dengan masalah di tempat kerja.

Dapatkan Segara Sebelum Terlambat
Sementara ibu kita masih ada, kita suka mereka sihat dan sentiasa ceria. Jadi , berikan mereka omega guard, yang bagus untuk kesihatan jantung dan boleh mengawal paras kolestrol jahat dalam badan mereka. Sayangilah mereka, seperti mereka menyayangi kita semasa kita kecil.

Leave a Reply

Open chat