Makan Semeja Dengan Pencipta Nutriferon Shaklee

Makan Semeja Dengan Pencipta Nutriferon Shaklee

Kenangan makan semeja dgn Dr Kojima (yerr… yg buat Nutriferon tu) & president Shaklee Japan, sewaktu trip Shaklee ke Jepun 2017.

Penghargaan sgt2 bila nama kami ada dlm meja yg sama dgn beliau. Di meja di turut bersama adalah President Shaklee Malaysia madam Helen & Presidential Master K Sow.

Dr Kojima adalah org tg menemui interferon pd 1954. Bila jumpa interferon ni, boleh je beliau cipta ubat-ubatan untuk induce interferon tu, atau buat je lah synthetic interferon.

Tapi tak… beliau kaji lagi selama 40 tahun kemudian… apakah ramuan semulajadi agar body kita hasilkan interferon naturally…. maka terhasillah Nutriferon.

Nampak tak betap mahalnya nilai produk Shaklee bernama Nutriferon ni. Dahla kajian bukan setahun dua tp 40 tahun! Dan yg mengkaji pula adalah yg discover interferon tu sendiri.

Bertuah betul kami berezeki utk jumpa dgn beliau sendiri, walaupun susah nk berkomunikasi krn beliau cakap Jepun je.

Ouls mesti fight utk dapat international trip, kerana masa ni la kita boleh jumpa living legends. Siapa sangka kitorang & dlegasi Shaklee masa ni boleh bertemu Dr Kojima kan?

Kalau korang berpeluang jumpa Dr Kojima, apa korang nak cakap kat dia?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat