PENGEDAR SHAKLEE SHAH ALAM

Pengedar Shaklee Paling Cun

Luka Melecur Sembuh Dengan Herbal Blend Shaklee

Luka Melecur Sembuh Dengan Herbal Blend Shaklee

SUPERMOM SHAKLEE STORY MUSIM KE 3. TESTIMONI 41: SITI NURFIZAH BT. AHMAD. LUKA MELECUR PADA TANGAN ANAK BERANSUR SEMBUH SELEPAS DISAPU KRIM HERBAL BLEND SHAKLEE.

Anak adalah anugerah Allah. Bila si anak terluka sikit, pedihnya hati ibu susah untuk diungkapkan. Lagi-lagi apabila ianya berlaku ketika kita tidak bersama mereka.

RISAU ANAK LUKA MELECUR

Saya bekerja dan anak tinggal bersama babysitter. Luluh hati bila dimaklumkan oleh babysitter tangan anak saya iaitu Izzah (setahun dua bulan) melecur terkena kuah panas.

Saya ikhtiar, sapukan Herbal Blend Shaklee serta merta. Hari keempat sapu, saya dan suami agak resah sebab nampak luka makin basah. Tapi atas nasihat upline Shaklee saya iaitu Nur Salwa menyarankan untuk terus sapu Herbal Blend tersebut, kami teruskan. Anak pun selesa. Krim yang selamat dan tidak memedihkan.

Alhamdulillah. Semakin hari semakin cantik kulit Izzah. Ternyata krim Herbal Blend Shaklee sesuai untuk mengubati kulit Izzah yang melecur terkena kuah panas. Tragedi yang pedih tapi lega apabila melihat kulit Izzah pulih seperti biasa.

Herbal Blend Shaklee harga mampu milik dan beri kesan yang terbaik. Satu Rumah Satu Herbal Blend.

BONUS : HERBAL BLEND SHAKLEE

Cream ini adalah cream kulit yang serba guna yang boleh dipakai pada kulit sesiapa sahaja. Bayi sangat disyorkan menggunakan cream kulit serbaguna ini bagi mengatasi masalah eczema, gigitan nyamuk, ruam-ruam dan sebagainya.

Saya suka sgt guna cream ni untuk buat-buat sapu pada luka-luka kecik atau kena gigit nyamuk. Pastu kan cream kulit ini dingin berangin ja dan menenangkan. Dipekkan sebanyak 4oz dalam 1 botol dgn harga yg agak murah dan yang penting berbaloi dari segi pemakaiannya.

Semua ahli keluarga boleh gunakan cream ni sbab cream ni tidak ada sebarang bahan kimia, selamat dan berkesan. Yg plg penting herbal Blend Multipurpose Cream ni tak berminyak dan melekit. Herbal blend juga telah diuji secara klinikal di mana cream ini dapat melembutkan kulit yang kasar dan pecah-pecah pada lutut, siku serta tumit kaki.

 1. Membantu merawat eczema dan gatal-gatal gigitan serangga
 2. Melembutkan kulit yang kasar (di kawasan lutut dan tangan/siku)
 3. Memperbaiki kulit pecah (contohnya tumit kaki)
 4. Menghilangkan parut termasuk demam campak dan chickenpox
 5. Melembabkan bibir yang kering
 6. Menghilangkan ruam susu bayi
 7. Menghilangkan ruam pada bayi (di bawah leher dan pelipat)
 8. Menyelesaikan masalah kulit gatal-gatal
 9. Losyen kegunaan harian
 10. Baik untuk demam (disapu pada seluruh badan dan kandungan ‘sage’ yang ada dalam herbal blend membantu menurunkan suhu badan)
 11. Menghilangkan selulit dan bagus untuk memecahkan lemak
 12. Membuang angin pada perut bagi memberi keselesaan pada perut anda

Leave a Reply

Open chat