PENGEDAR SHAKLEE SHAH ALAM

Pengedar Shaklee Paling Cun

Liputan Master Celebration Shaklee

Liputan Master Celebration Shaklee

Alhamdulillah, setelah beberapa minggu buat, termasuk dengan ada aktiviti lain dan masalah takda air dan sebagainya, dapat juga menyiapkan liputan penuh Master Celebration Hadhatina Abdul Halim dan Mohd Kamarul Baharin. Mommy dan daddy kami dalam Supermoms dulu kerjanya buat liputan macam ni, dulu kak cerry dan wak dan alom. Nampaknya tugasan secara jayanya kami ambil cabaran untuk membuat satu kelainan dalam liputan tersebut. Hahhaha, nampaknya siap juga, di harap dapat improve lagi lepas ni dengan gajet yang lebih bagus.

KAMERA DSLR
Kali ini video lebih sempoi dengan menggunakan banyak camera DSLR, tapi peningnya nak edit, dan beberapa gambar yang tak berapa nak cun, tapi apapun banyak benda yang kami belajar. Untuk mendapatkan ucapan penuh, bolehlah anda melayari youtube yoursupermomHD. 

VIDEO TERJAH
Jangan lupa juga ye, dalam video kami, ada lagi video special khas , nantikan VIDEO Terjah dari kami. Hahha, memang akan membuatkan bulu roma anda naik tinggi punya hehehe. Oklah, nantikan lagi video kami seterusnya !!!

Leave a Reply

Open chat