PENGEDAR SHAKLEE SHAH ALAM

Pengedar Shaklee Paling Cun

Leader Shaklee Duplicate Komitmen

Leader Shaklee Duplicate Komitmen

Dalam bisnes kita kena sentiasa baiki performance kita. Sebab bisnes kita makin membesar. Ahli-ahli team makin ramai.

Setiap hari ada ahli baru. Yang nak berbisnes ada, yang nak guna saja pun ada. Masing2 ada motivasi berbeza.

Saya?
Cuma boleh set the trend. Buat module training. Buat kelas everyday… personal coaching everyday..

Bila dah masing2 jauh, semuanya terpaksa dibuat dgn platform paling mudah utk semua orang – online.

Kat sinilah kita akan nampak pengorbanan. Ada yg tak ada internet sanggup ke cafe atau mall.

Ada yg berkejaran dgn anak2 tapi sanggup tahan telinga tadah ilmu. Ada yg dah nak tidur tp sanggup korbankan mengantuk. Semua tu pengorbanan utk sebuah kejayaan.

Tiada alasan. Tak pernah ada kes yg special. Tak sempat bermakna tak pandai manage. Atau sebenarnya mahu. Org berjaya mesti dia sendiri yg mahu & boleh uruskan hidup dgn baik.

Saya dan leader-leader commit masa kami utk team. Oleh itu harapan kami agar team dapat duplicate komitmen kami. Sama2 kita saling motivasikan dan sama2 berjaya.

Anda nak duplikasi semangat bisnes saya?

Leave a Reply

Open chat