Kurangkan Dengkur Suami Dengan Omega Guard Shaklee

Kurangkan Dengkur Suami Dengan Omega Guard Shaklee

Bagaimana nak mengurangkan Dengkur?

ini kisah suami saya yang dahulu nya kuat dengkur. salah 1 sebab utama adalah OBESITI

Berat beliau pada ketika itu pernah mencecah 80kg

dan dengkur makin tiada berjadi apabila beliau turunkan berat badan ke 60kg

BILA SUAMI KUAT DENGKUR

Kita semua sayang suami kan tapi kalau setiap kali tidur berdengkur adoiii mau rasa nak baling bantal je 😅

Suami saya macam ni lah dulu. Ye salah 1 sebab dulu obes. Bayangkan berat 81kg. Dah obes tahap 1

Asal lelap je mata bunyi dengkur. Yang kelakar dia sendiri pun cakap dia boleh dengar dia dengkur masa tidur. Hahhaa

Sejak dia kuruskan badan ehhh mana suara misteri tu? Dah bye bye sekali dengan lemak agaknya

Menurut US National Library of Medicine National Institutes of Health Omega 3 sangat bagus membantu masalah sleep apnea ini . ” Sleep Apnea and Inflammation – Getting a Good Night’s Sleep with Omega-3 Supplementation ”

So kalau suami tercinta korang kuat dengkur nah kasi dia omega guard. Awal awal memang kena suapkan dengan kasih sayang. Tapi dia bila sendiri rasa badan lebih sihat, lebih kuat dia makan sendiri dan lebih disiplin dari korang

Berapa Harga Omega Guard

1 botol hanya RM136 ada 90biji

ianya sangat berbeza dengan fish oil lain kerana ianya ada 90% EPA DHA

selain itu ianya telah melalui 3 kali proses penyulingan yang mengbuang merkuri, bahan kimia, bahan bahaya dari laut

Nak Order Bagaimana?

Boleh klik link whatsapp ini

www.wasap.my/60133612717/omegadengkur

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat