PENGEDAR SHAKLEE SHAH ALAM

Pengedar Shaklee Paling Cun

Kolesterol Shaklee

Kolesterol Shaklee

SET KOLESTROL SHAKLEE

👉PHYTOCOL ST SHAKLEE

Apa fungsi phytocol ST ni??

Phytocol ST ni berfungsi sbg cara mengatasi kolesterol yang berlebihan & juga membantu menurunkan kolesterol secara semula jadi.

Tubuh kita ni sebenarnya untuk org normal level kolesterol tu hanya 500gm shj diperlu kan setiap hari

Kalau yang ada sakit jantung hanya 200gm shj kolesterol diperlukan.

Tapi kalau tengok cara pemakanan kita mmg setiap hari akan terlebih kolesterol. Betul kan?

So untuk atasi masalah kolesterol ni apa yg kita perlu ambil is fitosterol.
So fitosterol ni berfungsi utk pastikan lemak2 kolesterol tidak melekat dlm salur darah kita.

Untuk dptkan 2000gm fitosterol dlm sumber makanan atleast ni yg kita perlu makan

425 biji tomato
200 batang bji lobak merah
70 keping roti gandum

Wow siapa larat mkn semua tu kn?

So what do we do ambil phytocol st shaklee ni yg dpt membantu kita untuk dptkan 2000gm fitosterol dgn mudah. Senang

👉Omega Guard Shaklee

Omega guard merupakan minyak ikan yang tinggi dengan kandungan Omega-3, EPA, dan DHA. Ia terbukti berkesan dalam membantu menurunkan kolesterol tinggi.

Omega-3 ni berfungsi untuk menurunkan kolesterol yang dah lama ada, yang lama betapa dalam badan kita.

Asid lemak omega-3 yang terkandung dalam Omega Guard Shaklee ini lah yang jadi ‘hero’ dalam usaha nak turunkan tahap kolesterol. Biasanya mereka yang mengalami kolesterol tinggi ni seringkali dikaitkan dengan risiko serangan jantung!

Dengan mengamalkan Omega-3 secara konsisten di dalam diet harian kita, ia dapat mengurangkan risiko kematian mengejut secara signifikan kerana Omega-3 dapat mencegah daripada penggumpalan darah.

Antara KEBAIKAN lain bagi OMEGA-3 ni adalah ia dapat menurunkan kadar triglyceride dan kolesterol jahat, LDL. Ia juga dapat meningkatkan meningkatkan kolesterol baik (HDL), seterusnya menurunkan tekanan darah. Kadar triglyceride dalam darah merupakan indikator terbaik bagi mengenalpasti kesihatan jantung kita.

Ready stock

Berminat? Just klik this link

Leave a Reply

Open chat